Кадри БТВПоредното крайно нуждаещо се от ремонт на жилището семейство

...
Кадри БТВПоредното крайно нуждаещо се от ремонт на жилището семейство
Коментари Харесай

Бригадата направи едно дете много щастливо

Кадри БТВ

Поредното извънредно нуждаещо се от ремонт на жилището семейство влезе в прелестен дом след намесата на „ Бригада нов дом “. Екипът направи и невъзможното с цел да обезпечи стая за дванадесетгодишния Алекс, негова най-голяма фантазия.

Детето сграбчи сърцето на Калин Евтимов, който му сподели какво значи бащинска грижа – нещо, което Алекс в никакъв случай не е изпитвал.


`); break case width
Видях е една мощна майка с едно мощно момче, стиснати в един пестник и се мъчат да оцелеят., показа той в епизода, а момчетата от бригадата се трогнаха до сълзи щом се срещнаха с историята на фамилията.



Много изненади бяха готови за детето, на една от тях бе среща с ютубъра Михаил Петров, който оказа се е негов кумир. Той даде обещание да научи момчето на съществени умения по лов на риба – нещо, с което Александър мечтае да се занимава. Тук още веднъж получи желан подарък, а точно въдица и всичко належащо с цел да върви на лов на риба. От базата предоставиха и безвъзмездни визити за момчето.

Детето не повярва на очите си като видя какво бяха създали за него.

И това ще е моята стая? Не се шегувате, изобщо?, разплака се от неспокойствие Алекс. Не мога да допускам, че ще си отида в моята стая, ще си виждам тв приемника, телефона, ще си приказвам с другари персонално в моята стая.

Освен чисто нови облекла, маратонки и колело момчето се снабди и с съвременен телефон.


Цял живот ще благодаря на бригадата и на Мария за това, което направиха за нас, Обичам ви хора, това мога да кажа, показа разчувстваната майка Даниела, откакто видя напълно реновирания си дом.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР