Кадри: БТВПарфюмеристката Милена Соколова стана поредната кандидатка за сърцето на

...
Кадри: БТВПарфюмеристката Милена Соколова стана поредната кандидатка за сърцето на
Коментари Харесай

Милена от Ергенът: Някои момичета харесваха прожекторите повече от Алек

Кадри: БТВ

Парфюмеристката Милена Соколова стана следващата кандидатка за сърцето на Алек Младенов, която напусна третия сезон на " Ергенът ". По време на престоя си тя събираше единствено позитивни мнения както вътре в къщата, по този начин и измежду феновете на риалитито поради своята невзискателност, откровеност, просветеност и това,което описа, че е претърпяла преди години.

" Аз повярвах на всяка една дума на Алек. Той напряко докосна сърцето ми. И на раздялата, когато се разделихме, в действителност разбрах какъв брой отговорно е постъпил към мен, и какъв брой почтено е неговото решение. Все отново всички сме хора и не всеки харесва другия. Най-нормалното нещо е двама индивида да не се харесат, или пък да се харесат. И аз безусловно го разбирам и почитам решението му в действителност, че беше откровен ", сподели тя в предаването " Преди обед " по БТВ.

" След излизането ми аз си отдъхнах, почувствах се освободена, нямаше защо да скърбя. Останах с доста приятни усещания. Разбира се, думите на Алек постоянно ще си ги припомням, срещите с другите девойки също. Изобщо доста прелестни моменти, които извършиха душата ми ", изясни Милена.

Тук водещата се обърна към нея с думите: " Ти си доста специфична. Как момиче като теб оцеля толкоз време в тази среда? "

" Не знам до каква степен съм специфична. На мен тази среда в действителност не ми е най-типичната, само че в действителност разбрах там, че хубостта е в разнообразието. Срещнах най-различни девойки, с които мъчно бих се срещнала във всекидневния си живот. И от всяка една от тях научих по нещо. Човек може да научи нещо ново, нещо скъпо от всеки различен човек ", отговори парфюмеристката.

След това тя разкри каква поддръжка е получила от майка си и сестра си и бе върната обратно към спомените й с нейния татко, който си отива от този свят преди две години и половина.



" Майка ми беше по-скептично настроена. Те и двете знаят, че аз се тормозя. Но общо взето ме поддържаха. Защото схванаха, че това е една моя същинска фантазия - да срещна любовта. Отдавна го диря това нещо. И чувайки тази покана за една приказка, която може да приключи с благополучен край беше едно положително предизвикателство за мен. Загубата на татко ми беше най-трудният миг в живота ми. Той беше доста търпелив човек и съм сигурна, че щеше да ме поддържа и може би щеше да се радва за моето показване там. Никога нямаше да ме упрекне за нищо. Напротив - с него доста постоянно сме се разбирали. Говорили сме на една периодичност, имали сме сходни прекарвания. Духовното другарство сред нас беше голямо, имахме мощна връзка. Той е доста толерантен човек, търпелив, разбиращ. Никога не би ми споделил да не го върша. Той щеше да ми каже: " Ако по този начин го чувстваш, направи го ", показа Милена.



" Най-големият ми боязън постоянно е бил да приказвам, да се покажа пред камера. Това е било съвсем невероятно. Сега не бих споделила, че съм привикнала, само че да - това беше най-голямото предизвикателство. Реших, че в името на любовта ще се предизвикам и даже ще надскоча тези страхове. Все отново имам някакъв късмет. 1 към 26 тогава ми се видя огромен късмет ", добави тя.



Запитана дали е имало доста фалш измежду участничките, Соколова отговори: " Да, за жалост имаше фалш, усещах по какъв начин девойките харесват прожекторите може би повече и от Алек. Трудно открих същински хора, открити, в действителност търсещи любовта, каквато е задачата на нашето влизане там. Беше ми доста забавно. По-скоро беше мъчно на стадии, тъй като беше доста интензивна програмата, която имахме. Но аз съм доста любопитен човек, ученолюбив, и всеки ден ми беше забавен с новите провокации, игри. Този боязън да не знаеш какво ще се случи - дали ще останеш след един ден или ще си тръгнеш, по този начин оценяваш всеки един миг, в който си там, в който вдишваш въздуха на тази прелестна и невероятна панорама. Можеш да се насладиш на природата, да вземеш всичко най-красиво ", показа участничката в " Ергенът " 3.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР