кадри bTVПапи Ханс заяви пред Злати Йочев и Мария Цънцарова,

...
кадри bTVПапи Ханс заяви пред Злати Йочев и Мария Цънцарова,
Коментари Харесай

Папи Ханс съвсем се наду: Не виждам конкуренция в „Денсинг старс“

кадри bTV

Папи Ханс съобщи пред Злати Йочев и Мария Цънцарова, че се вижда като победител в новия сезон на „ Денсинг старс “. Без никакви задръжки той разгласи, че на процедура няма конкуренция. Певецът също по този начин на няколко пъти акцентира, че това се дължи най-много на вродения му гений за всевъзможни изкуства и като цяло изключителната му персона.



Водещите на утринния блок на bTV не се пробваха да спрат самохвалството на Папи Ханс. Все отново те означиха наличието в предаването на приятеля му Виктор Стоянов. В отговор изпълнителят незабавно заприказва за рухването на Първия Ерген и заключи, че по този начин или другояче това е нещото, с което съперника му ще бъде запомнен от „ Денсинг старс “.
`); break case width


Папи Ханс призна също, че непрекъснато се бъзика с Виктор по тематиката. Той въпреки всичко добави, че рухването е станало резултат, тъй като приятелят му се е измъкнал съвършено от обстановката.

„ Аз съм като метроном! “, по този начин похвали самичък своята благозвучност любимецът в „ Денсинг старс “.



„ Много международни актьори потвърждават, че като си добър в едно изкуство, си добър във всичките “, продължи да се надува изцяло нахално Папи Ханс. Той разяснява и журито, като сподели, че „ изглеждали интелигентни “.

„ И са такива “, опита са да го върне най-малко малко на земята Цънцарова, само че без необикновен триумф.



Към хвалбите се причисли и професионалната му партньорката танцовата конкуренция Ани Дончева.



Тя напомни, че в старите сезони на „ Денсинг старс “ е танцувала с незабравимия Андрей Баташов и с артиста Дарин Ангелов от „ На кафе “ с Гала.



Папи Ханс бил с едни гърди пред Дарко по музикален, а също и по танцов гений, съобщи Дончева.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР