Кадри БТВОт БТВ обещават, че ни очаква един от най-веселите

...
Кадри БТВОт БТВ обещават, че ни очаква един от най-веселите
Коментари Харесай

Семейство Кадиеви превземат „Аз обичам България“

Кадри БТВ

От БТВ дават обещание, че ни чака един от най-веселите епизоди на „ Аз обичам България “, в който присъединяване ще вземат мама Катя – Катерина Евро, която ще поддържа сина си и капитан на тима Сашо Кадиев. Към тях се причислява не по-малко колоритна персона, а точно началник Александър Таралежков. От другата страна на водещата Алекс Сърчаджиева и в поддръжка на Камен Алипиев – Кедъра застават Марта Вачкова и Михаела Филева. От предаването дават обещание доста занимателни моменти и нови познания, свързани с историята на България.



Миналата седмица участниците си разделиха цялостен чувал с картофи, в този момент премията е още по-съблазнителна. Те ще се борят за чудни компоти, може би произвеждане на сръчната Евро.
`); break case width
Сашо Кадиев не пропуща епизод, в който да спомене някоя история за майка си – актрисата Катерина Евро, в този момент тя сама ще има достойнството да си ги споделя от първо лице. Катето ще „ връхлети “ онлайн в епизода със страхотната си сила и възприятие за комизъм, дават обещание от продукцията.



Неин съперник и конкурент и с цел да не я остави да бъде единственият „ първенец “ в играта „ Кутия на времето “, в противниковия тим ще блесне и комедийната акстриса Мартина Вачкова, която в тази игра ще се окаже най-голямата й конкуренция. Обичаните актриси ще „ плуват в свои води “ в играта с кутиите и без никакви задръжки безусловно ще си „ задържат “ предметите, скрити в тях. Покрай всеки от „ трофеите “, всяка от тях ще показа и по някоя забавна история, обвързвана с предмета и с отминалите времена.

В разгара на играта водещата Алекс Сърчаджиева ще предизвика всеки от играчите да показа на какво животно се оприличава, преди да ги „ хвърли “ в идващото съществено музикално предизвикателство с скотски детайл.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР