кадри bTVНай-важното в един телевизионен формат е какво виждат зрителите.

...
кадри bTVНай-важното в един телевизионен формат е какво виждат зрителите.
Коментари Харесай

Зрителите са бесни на свалките на шеф Кустев и Лора, искат си Роси обратно

кадри bTV

Най-важното в един ефирен формат е какво виждат феновете. А феновете на “Мастършеф ” виждат изцяло несвоевременно държание от началник Кустев. Членът на журито не просто демонстрира пристрастия към някои участнички, той отровено флиртува с тях, това настояват почитатели на кулинарното шоу в мненията си във Facebook.



Някои мнения са много крайни:

„ Абсолютна деградация и тук се следи, Кустев искрено флиртува с ония двете девойки които толкоз простовато се хилят. Объркахте предаването и тримата!!! А Кустев с физиономия на острилка (все си свива устните) толкоз ми е анти. „



„ Какви са тия откровени свалки??? Ужас! Заприличаха на селска кръчма… “

„ Мастър началник ли гледаме или сезон на Ергена? “

„ Лора, по какъв начин не ти е неловко? “ Може ли да ми отворите виното.. “ Въртене на очи, чупки и две червца. На дребния пръст на Роси не си! „



Коментарите са свързани с изпълнените с подтекст връзки, които показват миската Лора и началник Кустев. Техният флирт, който сякаш е единствено за предаването, стартира да кара феновете да се усещат леко неловко.



Всъщност и самата Лора, станала известна със своя падащ сутиен, сама съобщи, че се е изчервила под декор дьо тена си от неговите погледи и реакции.



Едва ли реакцията щеше да е толкоз остра, в случай че от предаването не беше отпаднала Росица, пристигнала за присъединяване от Париж. За мнозина тя беше знак на положителния усет и неведнъж се прояви като добър готвач. В предизвикването за готвене на гадории – агнешки очи, вътрешности, уши и така нататък, на нея се падна да готви рибешки опашки и тя обективно се изложи.



Според феновете обаче Лора се е показала още по-зле, само че е оживяла единствено поради персоналните благосклонности на началник Кустев.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР