Кадри БТВМногочленото семейство, което бе герой в последното издание на

...
Кадри БТВМногочленото семейство, което бе герой в последното издание на
Коментари Харесай

Домът на Цвети и Коце блести след „Бригада нов дом“

Кадри БТВ

Многочленото семейство, което бе воин в последното издание на „ Бригада нов дом “ отвори вратите си след няколко месеца за екип на БТВ. Те посетиха село Бистрица, където се намира домът на Цветелина и Костадин с осемте им деца, и в който  фамилията живееше в единствено 2 стаи. Благодарение намесата на бригадата всеки си има свое пространство, изключително каката Еми, която е дясната ръка на майка си. По време на фотосите Мария Силвестър и екипа на предаването направиха кръщене на 7 от дребните деца, нещо за което родителите са си мечтали, защото те са едно напълно християнско и вярващо семейство.



Ние сме християнско семейство и доста имаме вяра в Бога. Много държахме всички деца да бъдат кръстени, само че тъй като са подбудени и нямахме опцията, всяка година го отлагахме. Само каката ни беше кръстена, споделя майката на фамилията, Цветелина Скоклева.
`); break case width
За нас е доста значимо да има съгласие, почитание и обич. Сега към този момент всеки си има своето място в къщи. По-широко и по-удобно ни е. Сега към този момент имаме баня горе, по-широко е всичко, кухнята за мен е една от най-хубавите, тъкмо такава, каквато съм желала. Понеже съм фен готвач и доста обичам да сготвям, на мен най-вече ми харесва кухнята.

Цвети показа, че всичко за което си е мечтала се е сбъднало към този момент.



Имаме си и нов домакински любим – нашето кученце, което децата обожават. Подари ни го приятелско семейство, при тях са майката и таткото. Най-вече ни изненадаха, аз изначало бях малко резервирана, само че в този момент всички свикнахме с него и толкоз го обичаме

Отново прави усещане, че домът е поддържан доста добре, макар многото деца. Изглежда по този начин, сякаш бригадата одеве си е тръгнала оттова.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР