Кадри: БТВИзключително добра игра в Стани богат направи Стоян Стоянов.

...
Кадри: БТВИзключително добра игра в Стани богат направи Стоян Стоянов.
Коментари Харесай

Ники Кънчев стана на крака след този отговор на участник

Кадри: БТВ

Изключително добра игра в " Стани богат " направи Стоян Стоянов. За него водещият Ники Кънчев сподели, че се е занимавал с доста разнообразни действия, а през днешния ден обработва 200 декара винени лозя.



Той мина без проблеми през първите пет въпроса, само че на шестия му се наложи да употребява първия си жокер. Питането бе " Какво се спуска при настъпването на всяка нова година на площад Таймс Скуеър в Ню Йорк? " - Дядо Коледа с парашут, Светещо кълбо, Надуваема елха или Балон с гирлянди. Участникът призна,че е ходил на доста места по света, само че тъкмо в Ню Йорк - не, и този факт му е убягнал. Затова повика жокера си от публиката Нейко, който призна, че гадае и му се коства най-логично светещото кълбо. Стоянов го послуша и продължи напред в играта.



" За кого се омъжва принцеса Лея Органа в поредицата " Междузвездни войни "? - Люк Скайуокър, Дарт Вейдър, Хан Соло или Йода, бе идващият въпрос. Мъжът описа кой от отговорите какъв е по отношение на Леа във кино лентата и вярно маркира Хан Соло.

След това той заключи 2000 лв. като втора сигурна сума, а за нея трудността бе следното: " В коя южномериканска страна се намира платото Наска, известно със своите загадъчни знаци? " - Бразилия, Перу, Еквадор или Чили. Оказа се, че Стоян е ходил там и е останал впечатлен от хубостта на мястото - Перу.



За 3000 лв. той бе запитан " В кой град през 1842 година Константин Фотинов издава първото българско списание, носещо името " Любословие "? " - Букурещ, Солун, Смирна или Белград. Участникът призна, че няма никаква концепция и по тази причина се обади на Калоян Стоянов от Стара Загора. Той обаче не съумя да му помогне и по тази причина Стоянов " изгърмя " и последния си жокер " 50:50 " Останаха Смирна и Белград. Той избра Смирна и това се оказа правилен отговор.



За 5000 лв. бе запитан: " С какъв уред е изпратено първото публично известие, което гласи: " Ето какво сътвори Бог "? " - Телефон, Радиопарат, Морзов телеграф или Пейджър. Мъжът вярно избра морзовият телеграф.



11-ото запитване бе " Кой български състезател печели златен олимпийски орден в съревнование, провело се в антична постройка от IV в.? " - Димитър Добрев, Христо Марков, Петър Лесов или Йордан Митков. Участникът стартира да споделя какво знае: " Добрев е олимпийски първенец от 1960 г в Рим. Христо Марков олимпийски първенец от Мюнхен 1972 Петър Лесов е боксьор от олимпиадата в Москва, в случай че не се неистина. Йордан Митков е повдигане на тежести, мисля 1976 или 1980. По-вероятно е античната постройка да е в Рим, по тази причина ще заложа на Добрев ", сподели той.



Тук водещият Ники Кънчев се впечатли от разсъжденията му и откакто разгласи, че това е правилният отговор стана на крайници и се пресегна, с цел да стисне ръката на индивида против себе си.



Така се стигна до въпрос за 20 000 лв.: " Пълното химично име на кой протеин се състои от 189 819 букви? " - Колаген, Титин, Кератин или Миозин. Стоянов показа, че нищо не знае по тематиката и се отхвърли, тръгвайки си с 10 000 лв.. Извън играта уточни Титин, защото не го бил чувал, и това се оказа правилен отговор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР