кадри bTVИнтригите в имението на Ергенът“ вече се вихрят с

...
кадри bTVИнтригите в имението на Ергенът“ вече се вихрят с
Коментари Харесай

Фенки на „Ергенът“: Алек – президент!

кадри bTV

Интригите в имението на „ Ергенът “ към този момент се вихрят с цялостна мощ, а феновете към този момент се разделят на лагери – Христиана против Силви, „ дребни “ против „ дърти “, Маги против всички останали и така нататък Страстите бушуват в обществените мрежи и почитателите се пробват да дават все по истински мнения на обстановките и участничките в тях.



Както постоянно се случва в „ Ергенът “, основният воин в него постоянно остава помрачен от споровете в именито.  В последния епизод обаче Алек се намеси като съдия в конфликта сред Силви и Христиана. Неговото усърдие да е съответен и към двете страни в спора накараха фенове да видят в него гений на политик.
`); break case width


При това освен политик, ами напряко за държавен глава:
„ Ергенът работи като същински президент –
самоуверен, съдбоносен, изчерпателен и деликатен, от среща в среща – на всеки обръща надлежното задълбочено внимание, всеки е изслушан и свестен уместно, постоянно в крайник и с психотерапевтично умеене. “

Този коментар във Facebook провокира доста усмивки, само че и напълно достоверно утвърждение.



Както е добре известно, герои от риалити стратегии и други телевизионни планове имат огромен капацитет в политиката. С младостта си и дружно с това опита си в бизнеса, както и декларираните фамилни полезности, Алек Младенов може би в действителност има бъдеще в тази тенденция. Разбира се, до края на „ Ергенът “ има доста време и доста благоприятни условия аудиторията да бъде разочарована.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР