кадри bTVИма повече от два почивни дни в календара на

...
кадри bTVИма повече от два почивни дни в календара на
Коментари Харесай

Калимера! По БТВ вече поздравяват българите на гръцки

кадри bTV

Има повече от два почивни дни в календара на българина, доста наши градове и най-много столицата София се изпразват от хора. А ваканционното пътешестване има най-често една посока – Гърция. Дори и когато става въпрос за националния празник 3 март, има ли „ дълъг уикенд “, по българо-гръцката граница стават тапи от коли. Така беше и тази година.



Ако българите на междинна възраст помнят от детството си летата на село, сегашните деца след години ще помнят почивките в по гръцките плажове. Тази наклонност разиска екипа на „ Тази заран “ по БТВ в четвъртък. Новинарката и брачна половинка на Евгени Димитров – Маестрото от „ Ку-Ку бенд “ Виктория пък напряко сподели „ калимера “ вместо „ положително утро “ на феновете.
`); break case width


Нейната вест по време на „ седянката “ в утринния блок беше за това, че в Гърция страната задължава заведенията музиката им да е най-малко 45% гръцка. Във филми и телевизионни стратегии пък би трябвало да е 70%. И в случай че самите гърци се бунтуват против това и считат да търсят правата си пред Европейски Съюз, то Злати, Цънцарова и компания видяха в това нещо доста хубаво.



„ Това, което притегля доста хора в Гърция е, че имаш повсеместен образ – очакваш нещо, отиваш там и го получаваш. Докато тук е малко изненада – хотел с хотел не си наподобяват, единия на 3 етажа, другия на 8… А в Гърция отиваш, всичко е предвидимо и не се напрягаш “, тази окуражителен разбор направи Златимир Йочев във връзка всеобщите преселения на българи не към нашите курорти, а към грацките.



От целия екип на утринния блок на bTV само спортният публицист Митко Тасев се сети да каже, че и българското море е хубаво и би трябвало да се върви там, въпреки че думите му прозвучаха леко иронично.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР