Кадри: БТВИ през следващите часове все още ще има места

...
Кадри: БТВИ през следващите часове все още ще има места
Коментари Харесай

Стаси Цалова: През нощта дъждът навсякъде ще спре, а облачността ще намалее

Кадри: БТВ

И през идващите часове към момента ще има места с краткотрайни превалявания, допустимо е и с гръмотевици. Това предвижда синоптичката на БТВ Станислава Цалова.През нощта дъждът на всички места ще спре, а облачността ще намалее. Утре сутринта в западните региони още веднъж ще бъде студено, с температури сред 10 и 15 градуса. През деня бързо ще се затопли.

В по-голямата част от България на следващия ден следобяд температурите ще бъдат със стойности сред 25 и 30 градуса. Отново ще стартира да ни става прекомерно топло. Утре ще има доста слънчеви часове и единствено краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания. В източните региони ще остане прохладно с по-често до сдържан вятър от север.

И по морето на следващия ден ще има доста слънчеви часове. Все още ще остане прохладно със северен вятър най-вече до сдържан. Максималните температури ще са сред 26 и 29 градуса, с температура на морската вода - 22-25 градуса.



Тази заран на Мусала валя сняг. С ниски температури ще остане и на следващия ден. По високите елементи на планините ще има и мъгли. През деня се чакат и слънчеви часове, само че ще се развиват купести облаци и на обособени места ще има краткотрайни превалявания.

През идващите дни ще бъде най-вече слънчево и съвсем без превалявания. Температурите доста гладко ще се покачват.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР