кадри bTVФурията Милица Гладнишка най-сетне попадна на мястото си. С

...
кадри bTVФурията Милица Гладнишка най-сетне попадна на мястото си. С
Коментари Харесай

Сашо Кадиев завидя на Милица Гладнишка за бързата слава в „Кой да знае?“

кадри bTV

Фурията Милица Гладнишка най-накрая попадна на мястото си. С всяко ново издание тя се трансформира в огромната звезда в новото предаване „ Кой да знае? “, в което е капитан на един от тимовете. Актрисата и певица постоянно е била харесвана поради нейната сила на сцената. Сега обаче надпреварата с любопитни въпроси по bTV ѝ дава опция да показва и бързия си разум, както импровизаторски качества.



Милица правеше същото в смешните диспути с Китодар Тодоров в предаването на Гала по Нова телевизия. Там обаче точно сътрудникът ѝ я засенчваше. Просто той е доста мощен в импровизациите, тъй като никой не знае по кое време Китодар приказва съществено или не. След много време в „ На кафе “ графа се поизтърка и по тази причина преместването на Гладнишка в bTV.
Външна реклама`); break case width


В момента всички разискват шоуто, което прави засмяната дама, която не се тормози от нищо. В последното издание тя даже сподели тежестта си – 83 кг. Както знаем, множеството дами избират въобще не загатват думата „ килограми “. Но казусът на Милица е друг. Тя не страда от комплекси, в случай че може да разсмее публиката. Затова и за нея няма проблем да имитира къркорене на вътрешности, бойна офанзива от слон или примрял опосум.


Сашо Кадиев не е привикнал да дели екрана с някой по-забавен от него
Светкавичната популярност и влюбването на публиката в Милица слага Сашо Кадиев в неизгодна позиция. В дългия си престой в „ Преди обед “ той е привикнал да е занимателният на фона на сериозната Деси Стоянова. В случая Гладнишка е по-забавна от него, а и той е леко стеснен, тъй като въпреки всичко е водещият на „ Кой да знае? “



Почти несъмнено е, че Сашо Кадиев ще насочи стрелите на хумора си към колежката си. Вече чухме заканата му да пусне „ скрито видео “ от съблекалнята на Милица. Чухме също и предлагането му да ѝ направи масаж на прасците с плещи, което си беше много неприлична смешка. Естествено, за феновете могат единствено да се радват на тази престорена „ омраза “ сред двамата, която подсигурява доста смях пред екрана.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР