кадри bTVЕпохата на соца и Студената война все повече се

...
кадри bTVЕпохата на соца и Студената война все повече се
Коментари Харесай

Знания за Студената война доведоха играч до 30 000 лева в “Стани богат”

кадри bTV

Епохата на соца и Студената война от ден на ден се появява като тематика в новия сезон на “Стани богат ”. Очевидно създателите на предаването разчитат, че новото потомство не е осведомено с релативно близкото минало, по тази причина считат, че въпроси от този исторически интервал ще ги затрудни.



Георги Стойчев обаче очевидно се беше съобразил с тази наклонност. IT експертът стартира играта си предходната седмица и я приключи доста мощно в понеделник. Той съумя да отвори въпрос с 30 хиляди лв., което по принцип рядко се случва.
`); break case width


Играчът стигна много решително до високите суми, въпреки че по пътя употребява всички жокери. Преди да зададе въпроса за 10 000 лв., водещият Ники Кънчев разпита Георги по какъв начин се е готвил и той отговори, че най-вече е употребявал интернет, тъй като знае по какъв начин да не се губи в информацията там.

Играчът призна, че е отделил час и половина на историята на Българска комунистическа партия, тъй като е подозирал, че може да му се падне нещо сходно.

Въпросът, който последва, беше не за Българска комунистическа партия, а за Комунистическа партия на Съветския съюз. Той беше кой водач на тоталитарната партия на Съюз на съветските социалистически републики е бил на власт, когато е излъчен първия епизод на “Ну, погоди! ”

Георги Стойчев релативно елементарно се сети, че това е Леонид Брежнев.



Следващият въпрос отново беше за същия интервал в историята. Този път въпросът беше за това къде са се подготвяли астронавтите от задачата до Луната на НАСА. Играчът вярно съобрази, че това е Хавай. Така той отвори въпрос за 30 000.

За страдание, той беше от сферата на шахмата и Георги реши да се откаже.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР