кадри bTVДвама силни играчи върнаха на зрителите удоволствието да гледат

...
кадри bTVДвама силни играчи върнаха на зрителите удоволствието да гледат
Коментари Харесай

Силни играчи в „Стани богат“ измъкнаха 30 000 лева от Билалов

кадри bTV

Двама мощни играчи върнаха на феновете удоволствието да гледат “Стани богат ”.

След като от началото на новия сезон те се нагледаха на участници, които се затрудвяват на въпроси за по 500 лв., новата седмица започва с следващо отваряне на въпроси за 20 000 и за 30 000 лв..



Малко не доближи на Васил Стефанов да напише история в “Стани богат ”.

Българинът, израснал в Япония, се беше запътил към най-голямата сума, само че се препъна на въпрос за 20 000 лв..

Стефанов обаче остави доста положително усещания с логиката и знанията си, което призна и водещия Михаил Билалов.

Останал без жокери още в петъчното лъчение, Васил реши да не се отхвърля на много комплициран въпрос обвързван с актуалната политическа история на Африка.



Така той завоюва 10 хиляди лв., само че идващият въпрос за произхода на чешката дума за картоф го накара да се откаже, въпреки че доста от феновете му стискаха палци.



След това на Стола на благосъстоянието седна Виктор Томов, експерт от самолетна компания. Той се показа още по-добре от предходния участник, като даваше доста постоянни и безапелационни отговори.

Впечатляващо беше, че жокерите на Виктор бяха близки за него хора, които се оказаха не по-малко начетени от самия него. Първо кумът му го избави от доста завързан въпрос за това по какъв начин да се отървем от натрапчиви мелодии, които ни влизат в главата.



После пък бащата на играча се намеси на въпрос от сферата на балета, за който надали доста мъже имат съществени познания.



На водещият Михаил Билалов не му остана нищо друго с изключение на да отвори въпрос за 30 000 лв.. Той обаче в действителност изискваше съответни познания за историята на полярните проучвания. Виктор Томов се отхвърли и си потегли с 20 бона и удоволствието от постигнатия необичаен триумф в обичаната игра.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР