Кадри БТВДали заради флиртовете на които ставаме свидетели в иначе

...
Кадри БТВДали заради флиртовете на които ставаме свидетели в иначе
Коментари Харесай

Бутат палавата Лора към 100-те хиляди в Мастър шеф

Кадри БТВ

Дали поради флиртовете на които ставаме очевидци в другояче готварското предаване Мастър началник, журито формирано единствено от мъже или пък поради не до такава степен способните претендент топ готвачи, само че шоуто се трансформира в женско царство след напускането на предпоследния мъж Виктор, който бе надвит от Осман.

Мисля, че Осман от дълго време го чака този миг, да е петела в нашия курник, разясниха дамите.



„ Ще ме изядете “. С тези думи се обърна Осман към съперничките си в „ Мастър началник “, откакто в мъжки двубой в профил Виктор и остана последният мъж в шоуто. Осман скрои кофти номер на артиста, като избра двамата да вършат десерт, знаейки, че Виктор никак го няма по сладкишите. Това очевидно стресна хип-хоп изпълнителя, който от самото начало нервно мята артикули в купите и не помни да съблюдава рецептата, с която и двамата разполагаха. Стратегията на Осман се оказа печеливша, тъй като най-после тортата на Виктор се оказа полутечна каша, която не просто не впечатли, а напряко си разочарова журито.



След този погром Виктор, който оцеля след рекордните шест елиминации, се наложи да се сбогува с предаването, само че уточни за собствен любимец за продобиване на огромната премия Биляна.

За някои от феновете не бе пристигнал момента Виктор да си върви, защото има дами, които са под неговото равнище съумяват с усмивка или по-разголен тоалет и рошава прическа да се задържат към момента в предаването.



Толкова надарени кулинари си отпътуваха, а хора които нямат място в Мастършеф седят на балкона и се хилят, нямам думи…
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР