Кадри БТВЧаст от зрителите смятат, че откакто Ники Кънчев се

...
Кадри БТВЧаст от зрителите смятат, че откакто Ники Кънчев се
Коментари Харесай

Ники Кънчев даде малко пари след рекорден брой въпроси

Кадри БТВ

Част от феновете считат, че откогато Ники Кънчев се завърна като водещ на предаването „ Стани богат “ епизодите вървят по-бавно отпреди, защото той задава въпроси отвън играта, приказва повече и поддържа по-дълги разговори с участниците. Затова и приблизително на вечер минават по двама участници, а въпросите не са доста.



Днес обаче той направи връх по брой питания след завръщането си – цели 18, като против него седнаха трима претенденти за облага, всеки от които си потегли с по 500 лв..
`); break case width


Един от най-обещаващите играчи в „ Стани богат “ – бургаският арбитър Симеон Михов, продължи своето показване в днешния епизод. Вчера той сподели богата обща просвета и стигна до въпрос за 3000 лв. със единствено един употребен жокер.



Той не пожела да заключи сумата като втора сигурна и бе запитан: „ Кой водопад е преименуван от Уго Чавес на Керепакупай меру, тъй като е кръстен на американски водач? “ – Анхел, Виктория, Игуасу или Куенан. Михов незабавно изключи Виктория, защото той е в Африка, махна и Игуасу като вид, и в последна сметка избра Куенан, което му звучало като американско име. Ники Кънчев обаче го разочарова, че правилен отговор е Анхел и по този начин той си потегли с 500 лв..



След него на стола седна Боримир Дочев, който работи като шеф промяна на техническите служби в Ръководство на въздушното придвижване. Той бе показан като привързан към книгите на Тери Пратчет, който постоянно си пуска симфоничен метъл и от години мечтае за стола на благосъстоянието.



След бързи отговори на първите пет въпроса той бе запитан „ На коя дата се играе мачът България – Швеция на Мондиал`94, след който станахме четвърта мощ в света? “ – 16 юли, 12 октомври, 16 март или 1 август. Участникът изключи датите отвън лятото и с помощта на жокер „ 50:50 “ вярно заложи на 16 юли.



„ Коя фамозна персона от римската история не е основен воин в пиеса на Шекспир? “ бе идващото запитване, а Дочев без да се замисли избра Нерон и по този начин продължи напред в играта.



След това той заключи 2000 лв. като втора сигурна сума, само че по този начин и не съумя да се оправи с въпроса „ Владения на кои страни влизат в състава на островния архипелаг на Макаронезия? “ Опциите бяха Италия и Франция, Испания и Португалия, Гърция и Турция и Съединени американски щати и Канада.



Боримир извика сина си Петър от публиката, който го насочи към Франция и Италия, само че бащата реши да се подсигури и с последния си жокер, позвънявайки на Калин Калчев. Той обаче също не можа да му помогне. Така Дочев се довери на сина си, само че правилен се отхвърли отговор „ Португалия и Испания “ и по този начин служителят в РВД си потегли с 500 лв..



Следващият участник бе футболният треньор на деца в Хебър (Пазарджик) Марио Георгиев, който Ники Кънчев оприличи на именития италиански футболист Франческо Тоти.



След първите пет питания, последва шестото: „ В кой спорт се употребява терминът „ фрейм “? “ Спортистът вярно избра снукър в конкуренцията на волейбол, дартс и битка.



„ Коя е единствената страна в света, където няма комари? “, го попита по-късно Ники Кънчев, давайки му като вероятни отговори Исландия, Монголия, Индонезия и Малта. Марио незабавно се насочи към „ А “ и по този начин продължи напред в играта.



Въпросът за 2000 лв. обаче го накара да повика първия си жокер – приятеля си от публиката Костадин. Той трябваше да оказва помощ за това „ Коя дума от турски генезис не значи специалност? “ – Чапкънин, Чобанин, Дюлгерин или Сарафин.



След дълги разсъждения и много грешки за думите, изречени и от двамата, Георгиев изиска и „ 50:50 “, благодарение на който избра правилния отговор – чапкънин.



След това той заключи 3000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе „ Кой инструмент не е част от симфоничен оркестър? “ – Кларинет, Тромпет, Обой или Бандонеон. Футболният треньор реши да звънне на другар – Ани Балталийска от Пловдив, която обаче не можа да му помогне.



Марио сподели, че не е пристигнал за парите, а за тръпката, и заложи на кларинет, което се оказа неверен отговор, до момента в който правилен е бандонеон.

Така след 18 заложени въпроса на трима участници през днешния ден Ники Кънчев и предаването се разделиха със единствено 1500 лв..

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР