Кадри БТВБитката за сърцето на Евгени в най-романтичното риалити Ергенът“

...
Кадри БТВБитката за сърцето на Евгени в най-романтичното риалити Ергенът“
Коментари Харесай

Валерия заби нож в гърба на участничките в „Ергенът“

Кадри БТВ

Битката за сърцето на Евгени в най-романтичното риалити „ Ергенът “ се ожесточава. Някои от дамите се отпуснаха, загърбиха терзанието и задръжките и нападат. Една след друга се изреждат да му прекъсват срещите по средата и да се борят за неговото внимание. Но най-напориста излезе Валерия, към която наподобява и той не е апатичен.



Поканите му отвън коктейлите, среднощните му бележки й дават съображение да бъде по-настоятелна и да опита да измести останалите на назад във времето.

Разбира се, че те са недоволни и изключително Елена, при която се зародиха усеща към него и ревнивост свети в очите й.

 



Най-гадният номер, който можеше да й спретне Валерия бе да се яви неканена и на всичкото от горната страна да й го отмъкне под носа. Елена беше меко казано гневна от този факт. Но най-потърпевша е Айлин, тъй като той си прекъсна срещата с нея, с цел да отиде при Валерия.
Дори феновете се възмутиха от тази безочливост.
Значи внезапно ми стана безинтересно това предаване. Излезе, че по средата на сезона към този момент няма смисъл другите девойки да стоят там.Тази наглата се държа, като първата жена на султана, идва и опустошава всичко, тя е над другите, над нещата.Утре на самостоятелната среща си я представям, като ловна хрътка да го откри и пред другата мацка да му седне в скута.Той вместо да се обиди, че го следи като че ли му е ревностната брачна половинка я награди, това един омаян малчуган може да го направи.Момиче, което е харесвано единствено от най-долните отрепки в къщата, която все се чуди какво му приказват за книги, за музика, за просвета, за усеща и за истории от живота му, най-после му завъртя главата.Уж стойностен, сякаш образован и отново потвърди, че мъжът какъвто и да е и каквото и да разправя, че търси, в действителност желае флирт, благи очички и да му се метнат елементарно в ръчичките. После се оплакват, че дамите не ставали, ами Вие харесвате лесни дами, тези които стават ги подминавате



Евгени удари дъното с тази си постъпка.
Цял ден си с тези девойки и най-после отиваш и даваш розата на смешницата натрапила се сама,защото те била сънувала.
Евгени,Евгени самичък си би автогол.

В този сериал и Валерия е жалка и зла, само че и самия ерген падна доста низко. Дано е единствено роля. Защото в живота колкото и да си надарен, в случай че си лицемерен, низък и нахален и каниш някой, а след това го зарязваш и безочливо се целуваш с непоканената зад дървото пф, Умно и положително момче наподобява и на пианото свири отлично, само че е като неориентирано първобитно, което хуква по наглото и толерира наглостта и разкрепостеността… Това са днешните ценности… Жалко за пианото и за гения.

 

Много хора осъждат постъпката й, освен колежките й по орис. В един миг станаха непотребни всички и това може да е края на предаването.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР