Кадри БТВБългария няма проблем с корупцията и съдебната система. Те

...
Кадри БТВБългария няма проблем с корупцията и съдебната система. Те
Коментари Харесай

Голяма част от България е увредена в главата: Нападнаха самотна майка герой в Бригада нов дом

Кадри БТВ

България няма проблем с корупцията и правосъдната система. Те са разследване от манталитета, артикул на десетилетия, в случай че не и епохи сбъркано възпитание и подправени морални полезности.

Моралните изкривявания на огромна част от популацията са толкоз тежки, че нямат умения да създадат обикновена разлика сред положително и зло, вярно и погрешно, факт и дезинформация, правда и закононарушение.

От там тези изкривявания трансформират страната ни в тресавище от корупция и образец за назадничавост в Европа. 

Каквото и да се направи за положителното на някой, постоянно се намират хора, които ще търсят негативи. Едва показан последния епизод от " Бригада нов дом ", заваляха мнения от рода на " за какво не чисти ", " за какво й се оказва помощ като има кола " и други, които даже не стават да им се обръща внимание.

Явно ръцете на клавиатурата изпреварват главата, тъй като много от тези критикари, даже не са следили деликатно какво споделя дамата във визитката си.

Има питащи къде е мъжът, който да се погрижи за фамилията си и за ремонта, макар, че тя на необятно описа житейския си път, който я е довел до това състояние.

Продължение в 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР