Кадри: БТВАтрактивна и забавна участничка седна на стола в предаването

...
Кадри: БТВАтрактивна и забавна участничка седна на стола в предаването
Коментари Харесай

Участничка със странна професия разсмя Билалов с история от сайт за запознанства

Кадри: БТВ

Атрактивна и занимателна участничка седна на стола в предаването " Стани богат " довечера. " Тя е посредник на свободна процедура. Потушава спорове в онлайн пространството. Събрала се е с половинката си тъкмо там - в уебсайт за запознанства. Работила е на пристанище. Членува в организация на име " Арт хулигани ", има 12 скока с парашут ", сподели водещият Михаил Билалов при представянето на Ирина Стойчева.



Той бе същински изумен от това, с което тя се занимава: " Наистина ли има такава специалност - посредник в онлайн пространството? "

" Да, обезателно. Има ", отвърна участничката.

" За първи път виждам жена професионално да потушава спорове, а не да ги основава ", пошегува се артистът.



" Хаха, да! Аз съм по-миролюбива. То самото име Ирина значи мир ", отговори тя.

" Не имам вяра. Това е за илюзия. Дай ми образец за спор. Какви спорове потушаваш? ", попита любопитният водещ.

" Ами хората в уеб страниците за запознанства не се сещат, че след време ще би трябвало да покажат същинското си лице. Много измислици има, които по-късно водят до обиди ", стартира Стойчева.



" Здрасти, споделям се Джони Деп ", да вземем за пример. " И съм висок 1,80 ". Излиза, а той подобен невисок ", включи се Билалов.

" И след това се почват обиди. Сега ще ви опиша един случай. Една дама се беше записала с ник нейм " рибка " и беше написала: " Търся риболовец с огромна въдица, с цел да му извърша три стремежи ". Е, познайте - всички ловци станаха внезапно риболовци. Всички се хванаха ", описа Ирина, което доста развесели водещия: " Ама това е заплашителен слоган ".



" Всеки има разнообразни цели, само че всеки желае да бъде благополучен ", заключи тематиката участничката.

В студиото бе и нейната половинка Димитър, който се оказа, че е взел участие в " Стани богат ". Билалов незабавно го позна и го почна с запитване: " Имам един въпрос към теб - кой съветски композитор е бил химик? Това е въпросът, на който изгоря. Бородин? Браво, научил си урока си ".



Стойчева отговори на първите пет въпроса, само че преди да бъде прочетен шестият в студиото прозвуча сирената за край и по този начин тя ще продължи присъединяване си на следващия ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР