кадри bTVАко някои играчи в “Стани богат бъркат от притеснение,

...
кадри bTVАко някои играчи в “Стани богат бъркат от притеснение,
Коментари Харесай

Чаровно крупие разсмя зрителите в “Стани богат”: Прет-а-порте нещо за коса ли е?

кадри bTV

Ако някои играчи в “Стани богат ” бъркат от терзание, други въобще не изпитват сходно възприятие. Това обаче не значи, че играта им ще бъде по-успешна.

Крупието Стефани Андреева, което мечтае да направи подслон за кучета, седна на стола на благосъстоянието с доста положително въодушевление и самочувствие, само че си потегли единствено с 500 лв.. Тя описа, че е гледала предаването с дядо си и дори са желали да се явят двамата в него, само че животът е решил друго.



Без капка напрежение и разчитайки главно на интуицията си, Стефани се ускори през по-лесните въпроси. Че знанията ѝ не са кой знае какъв брой обаче пролича незабавно. След като позна, че прет-а-порте е термин от модата, тя попита:

“Това нещо за коса ли е? ”

Това много учуди франкофона Михаил Билалов, само че като добър експерт той резервира хладнокръвие.



Симпатичната участничка продължи към по-сложните въпроси и благодарение на публиката и жокера 50/50 стигна до въпрос, обвързван с киното. Той беше за творчеството на режисьора на именити филми Баз Лурман. Зададен по много завъртян метод, в него трябваше да се отгатне кой е единственият прочут биографичен филм в творчеството му – “Елвис ”.



За страдание Стефани потърси помощта на другар, който я подведе с отговор, че това е “Великият Гетсби ”. Макар и сринала се до минималната сума в играта, крупието резервира положителното си въодушевление.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР