кадри bTV, YouTube/JenitebgАлекс Гърдева е една от най-ярките емблеми на

...
кадри bTV, YouTube/JenitebgАлекс Гърдева е една от най-ярките емблеми на
Коментари Харесай

Ергенка №1 Алекс Гърдева си каза думата: Васка е най-хубава, също и “дръпнатата”

кадри bTV, YouTube/Jenitebg

Алекс Гърдева е една от най-ярките емблеми на “Ергенът ”, без значение за кой сезон става въпрос. Тя показа безпристрастното си мнение за топ риалитито на bTV от позицията си на участник в “Хелс китчън ” на конкурентната Нова телевизия.



Алекс стана втората психоложка – след най-възрастната участничка в “Ергенът ”3 Ивелина, която съобщи, че Алек Младенов не си търси жена. Тя направи съпоставяне с пианистът Евгени Генчев от предния сезон:
`); break case width
“На Евгени му личеше, че е там за обич. За Алек не мога да кажа ”.



Гърдева дефинира третият Ерген като “духовно, готино момче ” и явен благородник. Тя обаче леко захапа продукцията за това, че девойките са носили дарове на Алек при влизането, а той е бил с празни ръце.

“Това е богата продукция, можеше нещо от “Алтънбаш ”, това разяснява Алекс Гърдева в в детайли изявление в канала Jenitebg в YouTube.

Риалити звездата разяснява също, че не следи от близко новия сезон на “Ергенът ”, само че към този момент има любимки в него. Най-голямо усещане образно ѝ е направила Васка, която се обрисува любимка и на мъжката публика.



“Тук съм с мъжете, Васка е най-хубава ”, съобщи Алекс. Тя сподели, че харесва също Маги, Нани и Екатерина, само че комплиментите ѝ за последната прозвучаха много необичайно.



Гърдева сподели, че и тя е доста хубава, само че вместо по име, я назова “момичето с дръпнатите очи ”, а след това и “дръпнатата ”.



Подобна характерност звучи много жестоко, а съгласно някои стандарти даже съдържа расизъм.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР