кадри bTV: Усмирете го: Сашо Кадиев полудя в ефир, ругае,

...
кадри bTV: Усмирете го: Сашо Кадиев полудя в ефир, ругае,
Коментари Харесай

Усмирете го: Сашо Кадиев полудя в ефир, ругае, напада хората

кадри bTV: Усмирете го: Сашо Кадиев полудя в ефир, ругае, атакува хората

Водещият на „ Преди обед “ по bTV Александър Кадиев тотално наруши всички писани и неписани правила и на два пъти употребява нецензурни думи, като напълно съзнателно обиди българските бизнесмени. Той съобщи, че в България няма същински бизнес. „ Това не са бизнесмени, а са г*зове! “, това изруга Кадиев за смут на всички сътрудници от предаването.

„ Аз съм малко социалист в това отношение “, това съобщи синът на Катето Евро.



Кадиев хвърли „ бомбата в ефир “ във връзка диалог за статистика, която демонстрира, че макар инфлацията, 75% от чиновниците и служащите у нас не са получили нарастване на заплата си в границите на година.

Сашо безусловно побесня в ефир и стартира да ругае, макар забележката на колежката му Деси Стоянова, че може да си показва мнението и с по-меки думи.



„ Не, късно е за това! “, отвърна осъществявания с метежен жар Кадиев.
Той разказа до болежка познатата картина на българския пазар на труда и на икономическия живот у нас.
Сашо съобщи, е срамно, че предприемачите имат коли за по 200-300 хиляди евро, къщи покои, а когато служащите им изискат покачване, им се отвръща, че няма пари за такова и им се демонстрира вратата. Това е унизително, съобщи артистът.

Според него, българските предприемачи ще са в действителност такива, в случай че сами покачват заплатите на служащите си и си дадат сметка, че тяхното благосъстояние е резултат на труда на тези хора. Музикантът Калин Вельов, който за малко беше и народен представител от ГЕРБ, се опита да възрази, че това би имало смисъл, в случай че българските служащи работят повече и имат продуктивността на европейските.



„ Това, че те работят повече, е цялостна нелепост! “, отряза го стремително Сашо Кадиев.

„ Сега, ти за съответно нещо ли приказваш, или по принцип “, опита се да го върне в действителността Деси Стоянова, само че това нямаше огромен резултат.

Кадиев даде образец с дружество, в което колектива – най-вече възрастни хора, ги карат да работят четири часа без в допълнение възнаграждение, а в случай че не са съгласни – напущат.

Според водещия, въпросното дружество било „ полуобщинско “.



Избликът на Сашо Кадиев сигурно ще му докара наказване от bTV, която пък би трябвало да бъде на собствен ред глобена от Съвет за електронни медии.

Почти сигурно ще има и реакция от страна организациите на бизнесмените в България.

На този декор се ускоряват и съмненията, че Кадиев в действителност е взел решение да напусна „ Преди обед “ и към този момент просто не му пука за нищо.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР