кадри bTV: Собственичка на слон взе акъла на Билалов и

...
кадри bTV: Собственичка на слон взе акъла на Билалов и
Коментари Харесай

Дама със слон взе акъла на Билалов и го обиди в Стани богат

кадри bTV: Собственичка на слон взе акъла на Билалов и го обиди в Стани богат

Много забавна се получи играта в “Стани богат ” на участничка, която още в самото начало изуми публиката и водещия Михаил Билалов с факт, че има персонален слон. Огромното животно ѝ е било харизано при пътешестване до Тайланд преди години, описа Стела Мантарева.

Тя изясни, че е направила опит да придвижи животното в България, само че това се е оказало безпределно мъчно. Затова слонът си живее в родината си и към този момент е на 11 година.

Мантарева, която се занимава с продуцентска активност, навлезе бързо и мощно в играта. Тя описа, че е имала сън, че се издънва още на първия въпрос. Той не се сбъдна и Билалов предложи да участничката да се успокои.



Тя пък така и така не беше доста обезпокоена, което си пролича по дейностите ѝСтела игра най-вече разчитайки на интуицията си.

Така стигна до въпрос за огромния шпионски скандал от Студената война, в който е забъркан Ким Филби.

На този въпрос тя изхаби два жокера, тъй като явно не знаеше дали той е работил за Съединени американски щати или за Съюз на съветските социалистически републики.
“Отговорът е явен, обаче аз не му разрешавам да ме плесне по челото ”,
съобщи интуитивната играчка. Макар и мъчно, тя мина към този въпрос, след което мина към стадия в “Стани богат ”, в който водещият стартира да написа чекове. Това стана мотив Стала да разяснява, че Мишо Билалов има докторски почерк.



“Ти май ме обиди ”, съобщи водещият, който явно се зарадва да играе дружно с късметлийката. Използвайки сполучливо и жокера с помощта от другар, тя продъблжи още по-напред и по този начин стигна до въпрос за 10 000 лв..

В него и се препъна симпатичната участничка в играта за познания, като отново реши да се довери само на интуицията си.

“Като чуя жена и интиуция, онемявам ”, разгласи Билалов, който дружно с това се пошегува, че може той да е жокер на Стела, само че не знае отговора.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР