кадри bTV: Папи Ханс имал гадже: Тя проговори по БТВАктрисата

...
кадри bTV: Папи Ханс имал гадже: Тя проговори по БТВАктрисата
Коментари Харесай

Папи Ханс имал гадже: Тя проговори по БТВ

кадри bTV: Папи Ханс имал гадже: Тя проговори по БТВ

Актрисата Сара Драгулева се появи по bTV с цел да си направи автореклама на новите задължения на сцената и на екрана, само че и с цел да даде отговор на клюките за раздор сред нея и гаджето ѝ Константин Трендафилов, прочут под псевдонима Папи Ханс.

„ Няма драма, имали сме тежки моменти, само че те са минали. Според мен всичко е поради последния му албум „ Терапия “, където има трагични моменти, само че в действителния живот всичко е наред “, изясни Сара пред Деси Стоянова и Петър Дочев.



Дочев, който познава добре и двамата, призна, че желае Драгулева да обясни обстановката, тъй като хора го спирали на улицата да го питат какво става с красивата двойка. Деси пък означи, че по изявленията на Сара в обществените мрежи не се разбирало доста дали са дружно.

Актрисата изясни, че преднамерено желае да наподобява по-самостоятелно в Инстаграм.
„ Не ме е позор, че той е той, по-скоро аз не съм аз, каквато си представям, че мога да бъда “, разяснява Сара Драгулева.


Тя изясни, че се е сблъскала с всички предубеждения към красивите млади актриси.

Понеже е модел от дребна, всички са си мислили, че тя желае да е на сцената и на екран от суетност.

Това обаче е надалеч от истината. В последна сметка обаче Сара се оказала дълго време без задължения, което съвсем я отчаяло.



„ Започнах да се впивам в Константин, само че това провокира други проблеми. В последна сметка открих терапевт, който ми оказа помощ да хвърля тези „ камъни “, които ми тежаха “, описа гаджето на Папи Ханс. В момента тя работи в спектакъла „ Нощни рицари “, в който са събрани най-интересните млади актьорски очаквания на България.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР