Кадри БТВ: Нова звезда заби в земята Йълдъз и Ендер

...
Кадри БТВ: Нова звезда заби в земята Йълдъз и Ендер
Коментари Харесай

Нова звезда заби в земята Йълдъз и Ендер в „Опасно изкушение“, едната потъна вдън земя

Кадри БТВ: Нова звезда заби в земята Йълдъз и Ендер в „ Опасно прелъщение “, едната потъна в дън земя

Преди дни на блестяща женитба в Истанбул Еда Едже – Йълдъз от Опасно прелъщение по БТВ подписа брак с баскетболиста Бурахан Тунджер.

От 4 дни няма никаква новина от младоженците.

Вероятно те са на сантиментален меден месец в някои прелестни места по света.

В същото време обаче Шевал Сам – Ендер не си губи времето.

Тя направи необикновено осъществяване на рок концерт.

 
Вижте тази обява в Instagram.
 

В последните серии на сезон 5 на „ Опасно прелъщение “ от ден на ден се набива на очи Хандан. Тя се въвлича в голям брой интриги, в центъра на които е Доан, като някогашен неин брачен партньор. Задлъжнялата жена се пробва по всевъзможен метод да оправи ситуацията си, даже подправя подписа му за пред банката, с цел да успее да изтегли по този начин нужния й заем.
Образът на алчната манипулаторка е поверен на известната турска водеща, актриса и активистка – Шебнем Дьонмез.
Шебнем е позната на българската публика и от сериалите „ Малки секрети “ (Едже), „ Север-Юг “ (Мелда) и „ Кварталът на богатите “ (Суде).


Актрисата е родена на 17 май 1974г. в Залсгитер (Северозападна Германия). Кариерата й започва като водеща на утринния блок „ Сутрешни бонбонки “, който набира огромна известност и я прави доста известна в родината й.
Шебнем Дьонмез се омъжва за турския сценарист Езел Акай. Бракът им не устоя доста и след две години двамата се развеждат.

„ И двамата с Езел сме работохолици и мисля, че това е повода за нашата разлъка. С Езел си говорихме, че след развода ще си останем другари и ще се виждаме, само че това по този начин и не се случи. “
Актрисата няма деца, само че споделя, че в бъдеще може да осинови, само че на този стадий не се усеща подготвена да бъде майка.

Тя толкоз добре извършва ролята си, че почитателите на сагата „ Опасно прелъщение “, даже я намразват поради облика й в него. Шебнем по този начин се слива с него, че я считат за много неприятна жена, зла и манипулативна, която в персоналния си живот надали е такава.



Може би предстоящ позитивен облик, в който ще се превъплати, ще отмие това чувство за характера на самата актриса, ще стане ясно, че това е единствено съвършено изиграна роля.

Сред отрицателните мнения по неин адрес има и такива, които са видели индивида зад облика:

Отлично изпълнена роля!

Браво, прелестна актриса!

Защото избират човек за ролята, а не роля за човек.

Прекрасна жена и актриса!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР