кадри bTV, Нова телевизияbTV имат огромен късмет, че са българска,

...
кадри bTV, Нова телевизияbTV имат огромен късмет, че са българска,
Коментари Харесай

Цънцарова и Натали заплашиха да напуснат, проф. Рачев спаси положението

кадри bTV, Нова телевизия

bTV имат голям шанс, че са българска, а не американска телевизия. След диалога на диванчето във вторник заран, евентуално никой от екипа нямаше да бъде към този момент на работа, а някои от публицистите щяха да си търсят юристи, в случай че казаното от тях беше излъчено в Съединени американски щати.



Малко след 6:30 сутринта проф. Рачев и спортният кореспондент Митко Тасев потеглиха да разискват по много неприличен метод 16-годишната Ивана Събева, носителката на купата Мис Свят България, която ще показва страната ни на влиятелния конкурс.



Някак си диалогът се завъртя от пожеланията за триумф на българското момиче, през това, че не е обичайно да има толкоз млади участнички в сходни състезания. Митко Тасев възкликна, че Ивана наподобява по-голяма, а Мария Цънцарова се намеси с обобщението, че в този момент 16-годишните девойки са като 25-годишни.



Проф. Рачев пък дръпна бърза лекция на Тасев да не се занимава с малолетни, като акцентира не че това е аморално и не доста естествено, а че законът е доста непоколебим. „ Чудно ми е от кое място сте толкоз осведомен с това, професоре? “, отвърна го спортният публицист. Рачев обаче хитро се измъкна, като отвърна, че поддържа връзка с едни от най-хубавите адвокати.
Митко Тасев описа непристоен анекдот на ранната аудитория на „ Тази заран “
В този миг пък Митко Тасев реши да опише много замърсен анекдот за новите трендове в състезанията за мис: „ На Мис Свят всички участнички бяха доста обезпокоени, единствено на Мис Тайланд ѝ беше през… “



Покъртена от посоката на диалога в ефир, Мария Цънцарова изясни, че в случай че мъжете на канапето желаят, те двете със синоптичката Натали Трифонова могат да изоставен студиото и да ги оставят да си приказват простотиите сами. Проф. Рачев обаче бързо овладя обстановката и стартира да изяснява по какъв начин превръщането на мъжете в дами е част от културните обичаи на Тайланд.

„ Възхищавам Ви се, професоре, по какъв начин и към най-просташкия диалог можете да методите академично и да извършите по този начин, че да не изглеждаме позорно “, съобщи Митко Тасев.



„ Позорно е точната дума! “, сподели на собствен ред Натали Трифонова. Тя добави, че тематиката за възрастта, на която девойки би трябвало да се явяват на състезания за хубост е напълно обособена тематика.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР