кадри bTV: Изтърва хиляди левове: Лесен въпрос за много пари

...
кадри bTV: Изтърва хиляди левове: Лесен въпрос за много пари
Коментари Харесай

Изтърва хиляди левове: Лесен въпрос за много пари спъна отличен играч в Стани богат

кадри bTV: Изтърва хиляди левове: Лесен въпрос за доста пари спъна отличен състезател в Стани богат

Играч с доста разнородни занимания и дипломи и по политология и по геодезия и картография направи доста запаметяващо се присъединяване в “Стани богат ”.

Александър Янакиев завоюва 10 000 лв., само че можеше да си тръгне с двойно повече, в случай че не беше се отказал на въпрос, който съвсем беше разгадал.

Още в четвъртък той направи мощно усещане със знанията си и бързото прекосяване през въпросите. Играта му продължи доста несъмнено и в петък, когато той имаше сигурна сума от 3000 лв. и цели два неизползвани жокера.

След това обаче въпросите станаха по-трудни и преимуществото на картографа политолог стартира бързо да се изпарява. С мисъл и шанс обаче Янакиев продължи във все по този начин положително движение да качва стъпалата към заветните 100 000. Едно от мощните му попаденията беше, че позна къде са измислени бънджи скоковете – в университета в Оксфорд.



Макар и да не знаеше правилният отговор, играчът съумя да съобрази вярно, че по време на социализма кръстът на паметника в местността Околчица е бил сменен с петолъчка.



“Защото е най-лесно ”, разяснява по този мотив водещият Михаил Билалов. Този път направи усещане, че въпреки той несъмнено да симпатизира на играча, дори и не направи опит за подсещане.

Най-запомнящият се миг от играта обаче настъпи на въпроса за 20 000 лв..



Участникът незабавно се сети, че американската траш група “Металика ” има ария, наречена “За кого бие камбаната ”. “Даже се сещам за мелодията ”, сподели Александър Янакиев.
Той обаче просто се отхвърли да мисли и реши да си тръгне с 10 000 лв..
След това обаче той даде неверен отговор и се оказа, че вярно е решил да не поема риск.



Много фенове обаче се изумиха, че той се съобщи прекомерно елементарно, защото можеше елементарно да стигне до верния отговор с разсъждения. Други пък бяха възмутени, че толкоз елементарен въпрос се е паднал за сума от 20 000 лв..
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР