Кадри БТВ: Искат спиране на Ергена заради снощните обиди към

...
Кадри БТВ: Искат спиране на Ергена заради снощните обиди към
Коментари Харесай

Искат спиране на Ергена заради снощните обиди към Пламена

Кадри БТВ: Искат прекъсване на Ергена поради снощните обиди към Пламена

Габи прекрачи границите на възпитанието и положителното държание в „ Ергенът “. От самото начало обект на злостните й нападки е Пламена и то най-много поради тежестта си.

С какво самочувствие дюнера ми дава отговор. Каквото и да си приказваме има други формати, където може да се включи с цел да е по-равностойна.



Непрекъснато е следена с какво се храни и с какъв брой и надлежно се разяснява с лукав смях и намеци.

Глиган Пешев е доста настървена, в случай че не е хапнала на закуска 10 филии, разяснява Габи.

Аз с цел да съм слаба спортувам, храня се здравословно, не хапвам по двадесет филии на закуска, приглася и Елисавета.



Двете дами продължиха да й вършат на инат даже и на вечерния коктейл. Грубо погазиха разпоредбите, единствено с цел да я нервират.

След забележка от страна на Пам нещата ескалираха и в абсурда се намесиха още девойки при което Габи смъкна всички задръжки и стана ужасно.

Нормално поведение от мен не очаквай. Не съм сензитивен човек като вас, какво не разбрахте. Не е мой проблем кой по какъв начин се усеща. Не ми пука за никой.



Наложи се приятелките й да я изведат, с цел да не стане по-голям проблем.
Всичко това остави много неприятно усещане у феновете.
Нещо аз се обърках.. Елисавета и Габи се наговориха да съсипят вечерта, а откакто го направиха настояват, че не било съзнателно? Те са агресорите, а най-после по този начин обърнаха нещата, че новобранците станаха такива в очите на всички. Отиде на една среща и край, към този момент “координатор връзки ”! Мони сигурно е била права! Няма го спокойния балансиран темперамент, който да спре това безпределно бълване на не смислово свързани думи. Може би, в случай че някоя съумее да се абстрахира от крясъците, жестовете и нападателната стойка на Габка, ще и “свие сърмите ”, уви няма подобен!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР