Кадри БТВ и снимки инстаграмЕвгени Генчев безспорно е талантлив музикант

...
Кадри БТВ и снимки инстаграмЕвгени Генчев безспорно е талантлив музикант
Коментари Харесай

Валерия удари джакпота, Евгени Генчев става милионер

Кадри БТВ и фотоси инстаграм

Евгени Генчев несъмнено е надарен музикант и заслужава международно самопризнание.

Популярността му е хвръкнала до небето след Ергенът.

Билетите за концертите му се разпродават като книгата „ Времеубежище “ на Георги Господинов.

Със сигурност Евгени ще помогне на избранницата си Валерия, която е натрупала много задължения около приюта си за животни.

Зрителите към момента са разграничени в мнението си за избора на Евгени Генчев на брачна половинка, което се случи пред очите им в сантименталното риалити „ Ергенът “. Доста завист се изля по адрес на двойката, изключително против твърдата позиция на Валерия във връзка с животните.

Това, че тя отстоява правилата си по този начин твърдо ядоса доста хора и даже някои я намразиха, без даже да я познават персонално. Съдбата на младата двойка вълнува хората, към момента наблюдават какво се случва с тях. Но сякаш са единни в мнението си за Евгени като музикант. Много задушевно се приема идното му турне в страната и множеството чакат с неспокойствие да чуят осъществяванията му онлайн.

“Много се вълнувам да показва моето соло шоу за пръв път в родината. Като типичен пианист, аз съм концертирал от Австралия и Азия до Щатите. Но за класическите музиканти съм човек, който се е включил към ‘тъмната страна’. За мен музиката е универсална. Нямам предпочитание да се лимитирам от род. Водя се от това, което ме допира. Пианото е инструмент, на който можеш да изсвириш всяка мелодия, която е близка до сърцето и съумява да те развълнува. Винаги съм целил да предам това чувство на публиката и нямам самообладание да споделя това особено прекарване с вас ”.


Музикантът започва от родния си Пловдив, където билети за събитието към този момент няма.
Ех, че хубаво! Много се веселя, че няма сватби.

БРАВО! Бъди жив и здрав и доста благополучен със, твоята половинка,красивата ВАЛЕРИЯ!!!УСПЕХ!!!

Жив, здрав и благополучен, доста триумфи в живота! А по отношение на съветите-смях в залата.



Наред с поздравите не пропуснаха да изсъскат и по тематиката Валерия.

Чета и нямам доверие. Бил надарен. Да но никой не го знае и по тази причина се наложи да олигави доста моми,за да разберем какъв брой е надарен. Ако съм пропуснала апелирам да ми напомните по какъв начин станаха известни Васко Василев, братя Ешкенази, Йордан Камджалов, Ибрахим и Хасан и други. Аз тях познавам като гении популяризирали България. Генчо си остава за публиката презрян целувач и това няма по какъв начин да бъде променено.



Ей, девойки! Защо се ядосвате коя е избрал Евгени? Наслаждавайте се на хубавите неща! Наслаждавайте се на това, което ви харесва! Оставете той самичък да реши…Радвайте се на хубавата му музика! Радвайте се, в случай че можете на непознатото благополучие! Ако нещо ви изтезава в,, ЕРГЕНЪТ ”, просто не го гледайте! Това е шоу…Толкова доста неща се оферират по малкия екран! Изберете това, което в действителност ви доставя наслаждение! Аз го виждам, тъй като откривам забавни неща. Е, не всичко ми допада…И тогава просто променям канала или избирам да почета книга. И въпреки всичко! Тръпка си е кого ще избере…Хубаво момче! И да бъде блажен! И щастлив…
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР