Кадри: БТВ и ИнстаграмВодещият на предаването Преди обед по БТВ

...
Кадри: БТВ и ИнстаграмВодещият на предаването Преди обед по БТВ
Коментари Харесай

Кадиев алармира за брутална агресия към годеницата му

Кадри: БТВ и Инстаграм

Водещият на предаването " Преди обед " по БТВ Александър Кадиев нормално е свързван с радостния си манталитет, смешките и позитивното въодушевление в ефира.

 

Той обаче може да бъде и сериозен, което сподели през тази седмица.



Актьорът сигнализира за нещо извънредно притеснително - приятелката му Ивелина Чоева е станала жертва на брутална експанзия на пътя. Моделката, която му е избраница, е отнесла куп попържни и замалко да отнесе и физическа разпра.



" Нещо доста неприятно - водачите мъже по какъв начин се държат с дамите. Моята жена се оплаква. Аз не мога да допускам какъв език, какво нещо. Например тя направи някаква неточност, някаква обикновена. Слизат от колите, отиват при нея, блъскат по прозорците. Такива думи приказват, които не мога да кажа в ефира. Псуват на майка, на други родственици. Казват - " ти си тъпа ", не знам си какво. Брутални! И тя ми ги споделя тези неща всеки ден. И аз не мога да допускам. Може би тъй като съм мъж и съм известен и не смеят доста на мен да ми викат. Но на мен в никакъв случай не ми се е случвало чак такова нещо. А на вас дамите - брутално отношение от водачи на пътя ", оплака се в ефира Кадиев.

По-рано в диалога с братя Аргирови и колежката му Деси Стоянова той засегна и друга тематика, обвързвана с ръководството на коли, основно в България.

" Според мен би трябвало да вкарат изкуствен интелект в огромна част от водачите в България, заради липса на натурален. Това са ограничения за сигурност. Защото доста хора не можем да караме, в това число и аз. Аз карам от 20 и няколко годни. Но аз съм гамен. Аз не съм за тези пътища, аз съм за италианските. Аз съм за Сицилия ", пошегува се той.

След това синът на Катето Евро разкри и забавен факт от Италия, където е бил на два пъти в последните три месеца. " Ще ви дам един образец от Италия. Виждаме там по улиците едни доста дребни колички и ги карат единствено младежи. Спряхме младите, те ни споделиха - " Тука ни е позволено още от 14-годишна възраст да ги караме ". Но те подвигат единствено 50 километра в час тези колички. И когато станеш на 18 години, ти си карал към този момент четири години, карал си постоянно и към този момент си се качваш на естествена кола. Всички си карат тинейджърите тези дребни коли, събират се, приказват си. Като виждам тази система работи ", описа той.



" Каквото и да създадат, българинът ще откри метод да го заобиколи. Карането в България е някакво безумство. Аз от центъра до момента в който отида до Банкя и до момента в който се върна, се прибирам изтощен. Ти от самото начало си нащрек. Минават ти отсам, оттова, с някаква зверска скорост ", включи се в тематиката Светослав Аргиров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР