кадри bTV, Фейсбук/Мартин Боев, Да намерим Емо“: Непоказвани кадри с

...
кадри bTV, Фейсбук/Мартин Боев, Да намерим Емо“: Непоказвани кадри с
Коментари Харесай

Непоказвани кадри с любимите мигове в живота на Емо пусна брат му

кадри bTV, Фейсбук/Мартин Боев, „ Да намерим Емо “: Непоказвани фрагменти с обичаните мигове в живота на Емо пусна брат му

“Благодаря ти, че си ми брат Емиле, вечно ще сме, ще би трябвало да се изчакаме още малко да се забележим, само че ще се забележим отново, давам обещание ти ”, това написа във Facebook братът на изчезналия в края на февруари Емил Боев, чието тяло беше намерено преди два дни в езеро край Перник.

Мартин Боев декларира, че мисли повече да не написа нищо по тематиката, най-малко за известно време и си спомня трогателни детски мемоари с Емил, а също и на двамата братя с татко им.


Той удостоверява, че той и татко му са разпознали тялото.
“Видяхме го, и се уверихме. От тоя миг нататък всичко е мъгла ”.

Мартин Боев споделя, че това, за което съжалява е, че не се е възползвал задоволително от шанса да споделя задоволително време със своя брат, с който са живели дружно 25 години. Той прибавя, че въпреки всичко в общото им време на този свят са имали чудесни незабравими мигове и доста общи прекарвания и ползи. Публикацията му съдържа и доста фотоси на двамата братя от хубавите им моменти.



“Остава ми в този момент само да го обичам, и да се апелирам, че е с мен непрекъснато, да се апелирам и надявам, че не се е мъчил сега си на прекосяване. Никога повече не бих желал да се усеща, където и да е, че е самичък в тъмното, тъй като няма да е ”, написа още братът на Емил.

Мартин Боев изрече дълбока признателност на членовете на групата във Facebook “Да намерим Емо ”, която беше основани от доброволци, които до последно продължиха издирването на изчезналия млад мъж.



“Сигурен съм че ни гледа от някъде, на мен най-малко само ми остава да го направя горделив с мен, сигурен съм, че се гордее и с доста хора отсам, щастлив, че е оставил такава диря след себе си – нещо което беше може би най-важно и същинско за него ”, написа Мартин в обръщението си към доброволците. Братът на Емил написа също, че поради кошмарните условия окол гибелта му, не се знае по кое време тялото ще бъде освободено и околните му ще могат да го изпратят в последния му път.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР