кадри bTV: Елисавета се закани на Пам от Ергена при

...
кадри bTV: Елисавета се закани на Пам от Ергена при
Коментари Харесай

Елисавета се закани на Пам от Ергена при Цитиридис

кадри bTV: Елисавета се закани на Пам от Ергена при Цитиридис
Може и да не вярвате, само че дори Габи от “Ергенът ” може да се скандализира от нуеприлично предложение. Това обаче ясно се видя в Шоуто на Николаос Цитиридис.

Гост в предаването беше Елисавета, която беше безусловно изхвърлена от “Ергенът ” поради обидите си към Пам поради килограмите и яденето ѝ Габи нахлу в средата на изявлението с цел да се гушне с най-хубавата си другарка и съизвършител в свадите в риалитито.



Двете обявиха, че не са се влюбили ни минимум в Евгени, а са се влюбили една в друга. Съвсем безпардонно, Цитиридис предложи на девойките, като толкоз се обичат, да се целунат пред камерите.



“Николаос?! ”, възкликна възмутена от предлагането Габи. Елисавета обаче въобще не беше толкоз скандализирана, а по-скоро заинтригувана. Защо това е по този начин се разбра единствено след секунди. Когато водещият попита по какъв начин е ситуацията с мъжете след присъединяване в “Ергенът ”, Елисавета му отвърна с въпрос:

“Защо си мислиш, че съм с мъж? ”



Леко шокиран от казаното, Цитиридис не се постара да измъкне още самопризнания от Елисавета.

От своя страна, тя даде да се разбере, че и отвън имението на “Ергенът ” ще продължи войната си с Пам и за следващ път я упрекна, че се прави на жертва.



Събрани на едно място, Елисавета и Габи бързо иззеха функционалностите на водещия и започнаха да се майтапят с него.
“Кой ще завоюва “Ергенът? ”, попита той.
“Ти! ”, засече го Габи. “Пам! ”, съобщи след нея Елисамвета.

“С кого ще е най-щастлив Евгени? ”, продължи с въпросите Николаос.

“С Пам! ”, отвърна Елисавета.

Съсипвайки дефинитивно сюжета, тя съобщи, че в случай че сега срещне главния си дразнител в сантименталното риалити, ще я ѝ каже: “Здравей, Пам. Как си, гладна ли си? ”



Елисавета описа и при Диана Любенова усещанията си от “Ергенът ”.

Там тя изясни, че е имала проблем с тялото си, когато е била с 13-14 кг повече, в сравнение с сега. “Подигравали са се с мен, питали са ме “Да не си бременна? ”, само че съм го приемала и не съм се правила на жертва. Много мъчно смъкнах килограмите, само че аз съм от хората, които като видят проблем го вземат решение. Приемала съм всимчко с подигравка и самоирония ”, разяснява Елисавета.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР