кадри bTV: Дениз се изтърва пред Натали Трифонова по БТВ

...
кадри bTV: Дениз се изтърва пред Натали Трифонова по БТВ
Коментари Харесай

Дениз се изтърва пред Натали Трифонова по БТВ за победителката от Ергена

кадри bTV: Дениз се изтърва пред Натали Трифонова по БТВ за победителката от Ергена

Ветеранката от първото издание на “Ергенът ” Дениз Хайрула най-вероятно знае коя е победителката в новия сезон на шоуто и насмалко да го каже на феновете.

В предаването на Натали Трифонова по bTV тя хвърли светлина върху държанието на Айлин и призна, че двете се познават и си приказват много за сантименталното риалити.

Дениз изясни, че макар усещанията на феновете, че приятелката ѝ просто желае да завоюва играта, а не харесва изключително самия Евгени, нещата не са тъкмо по този начин.



Натали Трифонова, която беше събрала в студиото Хайрула, Ева и Марта от първия сезон на “Ергенът ”, особено сложи този въпрос.


“Айлин в действителност харесва Евгени. Аз приказвах с нея по тази тематика ”, съобщи Дениз.
“А, значи знаеш кой печели? ”, попита Ева.
“После ще ти кажа ”, отвърна Дениз.

Тя сподели също, че тъй като познава Айлин е пристрастна и счита нея за любимка за спечелването на сърцето на Евгени. Марта и Ева пък разясниха, че харесват най-вече Валерия и Елена, даже се чудят за какво има омраза сред тях, откакто са толкоз симпатични.



Марта особено акцентира, до един миг е харесвала и Айлин, само че избрана нейна имитация я е отблъснала. Участничките в първия сезон признаха, че гледат “Ергенът ” с огромен интерес и считат шоуто за доста положително. “Като не сме ние да се излагаме, е забавно ”, акцентира Ева.



Дениз разкритикува държанието на Елисавета и Габи и съобщи, че се държат като 12-годишни. Марта и Ева пък подчертаха, че в техния сезон не е имало основна героиня, в каквато се е трансформирала Валерия.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР