Кадри БТВ: Бясна ревност изби в Опасно изкушение“, изтече следващият

...
Кадри БТВ: Бясна ревност изби в Опасно изкушение“, изтече следващият
Коментари Харесай

Бясна ревност изби в „Опасно изкушение“, изтече следващият епизод по БТВ

Кадри БТВ: Бясна ревнивост мазета в „ Опасно прелъщение “, изтече идващият епизод по БТВ

Напрежението от ден на ден пораства и връзките стават много заплетени в следващия епизод тази вечер на „ Опасно прелъщение “.

Основният скандал се върти все към майката на Кумру – Хандан.

Тя има доста заеми, които се чуди по какъв начин да обслужва и мами щерка си, като зад тила й продават скъпите й чанти. Кумру не намира търсената чанта в дрешника си, защото Асуман я е продала.

Хандан още веднъж отива без покана при Кумру и двете се скарват. Хандан полива с парещ чай ръката на щерка си, като тя по-късно набеждава някогашния си брачен партньор Доан, че той е сторил това.



Хандан продължава да настройва Екин против Доан, като употребява тезата, че се той се държи зле с щерка си.
Хандан му споделя, че Кумру е имала синина под окото.
Така съумява да заблуди останалите и да посее подозрение у тях, какви тъкмо са връзките сред Доан и Кумру. Емир не има вяра и не позволява Доан да се държи жестоко с Кумру.

Кумру посещава Екин и му споделя, че се е скарала с татко си поради Йълдъз. Предлага му да остане при него. Той се съгласява и я целува. Екин и Кумру преспиват дружно. Той я следи и вижда изгорената ръка. Майката на Кумру му се обажда, че щерка ѝ не се е прибрала. Съобщава му, че Доан е залял Кумру с чай и още веднъж вкарва конспирация в връзките им.



Документите за заема са подготвени, само че би трябвало подписът на Доан. Хандан взема решение да го фалшифицира. Хандан дава на Дженк документа от Доан, все едно всичко е наред

От друга страна Ендер се среща с Мерве, с цел да разбере какво става във компанията. Мерве оповестява, че е чула за бойкот против компанията. Хората на Четин снимат тази среща. Ендер продължава да търси повече за компанията и абсурда на борсата.

Отношенията сред Йърдъз и Доан стават все по-близки и двамата са към този момент същинско семейство.

Йълдъз подготвя вечеря за мъжа си. Кумру споделя на Доан, че майка ѝ я посетила. Тя е научила още, че Йълдъз желае дете от него.

 



Доан е решил да признае Халит Джан. Кумру побеснява от ревнивост. Доан предлага на Йълдъз да отидат в Тоскана.

Ендер се надява да открие слабото място на Доан.

И още доста, доста заплетени случки сред героите, които вместо да дадат изясненост, стават все по-сложни.

 

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР