кадри bTV: Бунт срещу Злати и ЦънцароваНа зрителите на bTV

...
кадри bTV: Бунт срещу Злати и ЦънцароваНа зрителите на bTV
Коментари Харесай

Бунт срещу Злати и Цънцарова

кадри bTV: Бунт против Злати и Цънцарова

На феновете на bTV стартира дефинитивно да им писва от опитите в утринния блок на малкия екран. Доскоро те упрекваха за пропадането на „ Тази заран “ най-вече новата водеща Мария Цънцарова и от време на време несъответстващото ѝ държание. Колкото повече време минава, толкоз повече излиза наяве, че казусът надалеч не е в нея, а в цялата идея на предаването.



От месеци един от акцентите в „ Тази заран “ е по този начин наречената „ седянка “ или „ раздумка “. Зрителите към този момент не желаят да гледат постоянно безплодните опити на водещите да са занимателни и забавни. Във вторник да вземем за пример, около случая с индивида отишъл в енергото с грила да си направи топли сандвичи, тъй като повече от 24 часа няма ток, Йочев и Цанцарова удариха дъното.


Безмисленото мърморене на диванчетата изнервя феновете
 

Специално Златимир реши, че е доста смешно името на уреда, който съгласно него се наричал „ принцесник “. Проф. Рачев се опита да му изясни, че устройството от времето на соца в действителност се е известно като „ празненство грил “, само че водещият май по този начин и не повярва. Дебатът напряко изтеза феновете, които отмъстиха за досадата с мнения във Facebook:

„ Мили водещи от БТВ, стига утринни седенки. Обидна смешка. Ако в действителност смятате, че този човек е прекалил, в действителност ли е нужно да пускате записа непрестанно. А мненията ви са подигравателни и цинични. Не можем да сме безхаберни и единствено времето да е отговорно. “



„ Уважаеми водещи на утринната седянка, по какъв начин може да се подигравате с неволите на хората в североизточна България? Не ви ли хрумна, че с цел да направи това, на индивида очевидно му е пристигнало до гуша? От безхаберие, безнаказаност, несръчност, нехайство… Защо не пробвате вие да постоите 24 часа без ток? Ей по този начин, за опит: без топлота, без светлина (в тъмната част на денонощието), без интернет, с развалящи се артикули в хладилника? И с глупавите и несъстоятелни пояснения от властимащите. “

„ БТВ, нещо за правата на потребителите при дълготрайно прекъсване на електричеството казахте ли? “



Най-голямото „ предозиране “ на Йочев и Цънцарова обаче беше това, че се появиха в ефир със топли сандвичи в ръцете, пародирайки тематиката с недоволството на Явор Павлов. По-късно те включиха онлайн индивидът със сандвичите в енергото. Разговорът беше извънредно несъвършен, като най-после водещите безусловно „ избиха рибата “ с малоумни въпроси от рода каква била рецептата за сандвичите му.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР