кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти

...
кадри bTV: Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти
Коментари Харесай

Билалов напълно изтрещя в ефира на Би Ти Ви

кадри bTV: Билалов изцяло изтрещя в ефира на Би Ти Ви

Много другарска атмосфера се получи сред водещия на “Стани богат ” Михаил Билалов и един от участниците – гъбаря Николай Танев. “Можем ли да минем на ти? ”, предложи самият състезател още при започване на присъединяване си, а Билалов одобри с удоволствие се съгласи.

Николай сподели, че приятелите му споделили, че като отиде в “Стани богат ”, ще се върне най-малко с 500 лв.. “То всички привикнаха да е по този начин, но мисля да го трансформира ”, съобщи Билалов.



Играта потегли с доста смях и закачки. Николай даде обещание на Билалов, че ще го научи да познава гъбите, което водещият одобри с огромен възторг. След това пристигнаха рекламите, а след тях феновете видяха нещо извънредно извънредно.



Оказа се, че в паузата водещият и играчът са имитирали звука, който издава пуйката. Това продължи и в ефир. Билалов пък изясни, че същият тон е доста занимателен подробност от филм с Луи дьо Фюнес.



В последна сметка, поради многото закачки и прекомерната убеденост в знанията си, Николай Танев не стигна надалеч в играта. За публиката обаче остана незабравимото преживяване да видят Билалов в ролята на пуяк.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР