кадри bTV“България е дръпнала много напред. За тези 34 години

...
кадри bTV“България е дръпнала много напред. За тези 34 години
Коментари Харесай

Тъга по майка му вгорчила богатата година на Зуека

кадри bTV

“България е дръпнала доста напред. За тези 34 години се трансформираха толкоз доста неща, че чак не си даваме сметка и тези, които пред 80-те сме били към този момент в час ”, това сподели в изявление за bTV Васил Василев – Зуека.

“Има и паразити, само че това е в резултат на на подправения преход. Ако преходът беше същински, щяхме да имаме една по-красива България ”, това сподели артистът, който в този момент е художник в Испания.



“Навсякъде хората са един дол дренки! ”, безапелационен беше Зуека. Той добави, че разликата сред страната не идва от характера на хората, а от това какъв брой се съблюдават разпоредбите. Той обаче се оплака и от “маняна ” манталитета на испанците.
Проблеми с испанската община тормозят артистът художник
“10 месеца чакаме позволение от общината за един дребен ремонт на къщата ”, описа ветеранът на телевизионното шоу в България.



 

“На всеки липсва независимост, освен на българите. Зависими сме от системата, с която оперираме – парите ”, сподели още Зуека и добави, че във по-духовен проект сме подвластни от околните и приятелите си. “Абсолютна независимост няма, а и да я достигнеш, загубваш устрема към нея. Свободата е стремежът към независимост ”, разфилософства се артистът.

Васил Василев – Зуека призна, че година е била спорна за него. През нея той е изпратил майка си в отвъдното. “Събраха се с татко ми ”, сподели с горест той.



Иначе годината е била богата с доста изложения и изплатени картини. Зуека и фамилията му ще посрещнат Бъдни вечер по българската традиция, а на Коледа ще са на ресторант, както вършат испанците.

Зуека призна, че всекидневието му в Испания е скучно. Той не поддържа връзка с хора, съвсем не излиза от ателието и по тази причина испанският му е едвам се оправи в магазина. Синът му Стефан обаче не изпитва никакви компликации с акомодацията. “Той перка и кастелиано, и валенсиано и изобщо не му дреме ”, изясни фамозният артист, който смени попрището си с живописта.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР