Кадри: БТВ: Българин банкер в Ню Йорк в Стани богат“,

...
Кадри: БТВ: Българин банкер в Ню Йорк в Стани богат“,
Коментари Харесай

Българин банкер в Ню Йорк в „Стани богат“, спря го най-големият банков обирджия

Кадри: БТВ: Българин банкер в Ню Йорк в „ Стани богат “, спря го най-големият банков обирджия

Консултант в нюйоркска банка седна на стола на „ Стани богат “ в излъченото довечера предаване.

Водещият Михаил Билалов разкри и още два любопитни обстоятелството за Иван Миланов – че в свободното си време обича да точи ножове на ръка, а също така желае да направи партия, която да промени всичко в страната.



„ За нея ще ти трябват най-малко 5 милиона, аз съм го пресметнал “, сподели му артистът.

След това участникът изясни за какво в анкетата, която е попълнил, е написал „ Често мета след висшистите “: „ Когато има някакъв огромен план с доста програмисти и IT експерти и за една-две години усвоят 4-5 милиона, а най-после нищо не работи, викат хора като мен нещата да проработят. Долу-горе е това “.



Той призна още, че работи за банката в Ню Йорк отдалечено – от България.

Играта му стартира обещаващо като мина бързо през въпросите за сигурна сума от 500 лв., а на този за 1000 също съвсем не се затрудни: „ На какъв филм е акомодация класическият американски уестърн „ Великолепната седморка “? – Френски, Японски, Индийски или Съветски. Консултантът поразсъждава и се ориентира към японски и това бе правилен отговор.



„ В кой град е седалището на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец? “, бе идващото запитване, а вариантите – Париж, Виена, Кайро и Женева. Манолов незабавно се насочи към Женева, само че въпреки всичко реши да не рискува и изиска жокер „ Обади се на другар “. Избраният бе Ивайло Стоименов, който се оказа нееднократен първенец в „ Минута е доста “. Той удостовери за Женева и по този начин участникът продължи напред.



Последва въпрос за 2000 лв.: „ Заради приликата си с кой император е получил името си мустакатият тамарин? “ – Вилхелм II, Хайле Саласие, Акихито или Калигула. Банкерът изиска жокер „ 50:50 “ и избра Вилхелм II в конкуренцията на Калигула, което се оказа вярно решение.



Въпреки че остана единствено с един жокер, мъжът не пожела да заключи 3000 лв. като втора сигурна сума. Тук той бе запитан: „ Кой американски разбойник е открит от управляващите след изменничество от жена, станала известна като Дамата в алено? “ – Ал Капоне, Лъки Лучано, Джон Дилинджър или Франк Костело.



Манолов бързо изключи Ал Капоне, само че не можа да се насочи към никой от останалите. За това повика и последния си жокер – другар в публиката. До него застана Денис, който обаче призна, че от четиримата изброени е чувал само Капоне. Все отново той го насочи към Лъки Лучано, а банкерът му се довери.



Двамата чуха с отчаяние, че става дума за един от най-големите банкови обирджии в историята на Америка – Джон Дилинджър.



След Миланов на стола на благосъстоянието седна Яна Карева, която е маркетинг шеф в IT компания.



Тя започва мощно и стигна без проблеми до шести въпрос, който бе следният: „ Какво отличие печели през 2000 година индийката Приянка Чопра? “ – Оскар, Грами, Нобелова премия или Мис Свят. Участничката бързо се сети, че става дума за състезанието за хубост и по този начин продължи напред.



„ Коя метростанция не е измежду първите пет, които са въведени в употреба при откриването на софийското метро през 1998 година? “, бе идващото запитване, а вариантите – Сердика, Сливница, Люлин и Вардар. Тук тя изиска жокер „ 50:50 “, който й оказа помощ да се ориентира вярно към „ Сердика “, който бе останал в конкуренцията на „ Люлин “.



Питането за 2000 лв. звучеше по този начин: „ Кой ренесансов художник е определян за илюстратор на трактата „ За играта на шах “? “ – Леонардо да Винчи, Микеланджело Буонароти, Рафаело или Тициан. Младата дама реши да звънне на другар – Николай Хубанов от София. Той я прати към Леонардо да Винчи, макар че не беше доста сигурен. Тя въпреки всичко му се довери и това се оказа правилно решение.



Тъкмо когато трябваше да чуе въпроса за 3000 лв., прозвуча сирената в студиото и по този начин играта на Яна ще продължи на следващия ден.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР