кадри: 7/8 ТВСлед дълго отсъствие тази вечер Слави Трифонов се

...
кадри: 7/8 ТВСлед дълго отсъствие тази вечер Слави Трифонов се
Коментари Харесай

Слави Трифонов се върна на екран и обяви: Аз много често се усмихвам, въпреки, че не ми личи

кадри: 7/8 ТВ

След дълго неявяване довечера Слави Трифонов се появи на екран в личната си телевизия във времето, в което се излъчва " Вечерното Шоу на Слави ". От доста време негов водещ е Иво Сиромахов.

Тази вечер обаче има смяна. Слави се появи в ново предаване, което преди дни самият той показа. Неговото име е "  Нещо персонално ".



Ето по какъв начин стартира първият брой, като зад кадър е гласът на Тошко Йорданов:

-Слави Трифонов: " Каква е задачата на цялото това начинание, в което единствено аз съм сниман, а ти седиш в профил, усмихваш се и не те дават камерите? Каква е задачата на всичко това? ".

-Тошко Йорданов: " Целта е, в случай че се получи несъмнено, един прям диалог, в който хората, в някаква степен, да научат през какво минахме, в случай че им е забавно. Ако не им е забавно, няма да го гледат.  А виждаме единствено теб, тъй като ти си всичко, което сме правили. Да кажем 95 %, останалите 5 % сме едни „ дребни нещастни пчелички ”.



-Слави Трифонов: „ Това не е правилно, а е и пъклен задължаващо! В основата на всяка работа стои екип. Това е безспорен факт. Не може да се направи от един човек. Един човек може да стои на върха, да ръководи, да бъде част от този екип, само че главното е да има екип! А за какво би трябвало да бъда ухилен? Аз доста постоянно се усмихвам, макар, че не ми проличава. Аз съм си ухилен! Не наподобявам ухилен, само че съм подобен "!.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР