кадри: 7/8 ТВИван Бакалов бе гост тази вечер във Вечерното

...
кадри: 7/8 ТВИван Бакалов бе гост тази вечер във Вечерното
Коментари Харесай

Журналистът Иван Бакалов: Само 1% от медиите да бяха критични към Бойко Борисов, той отдавна щеше да е само спомен

кадри: 7/8 ТВ

Иван Бакалов бе посетител довечера във „ Вечерното шоу на Слави  Трифонов “  с водещ Иво Сиромахов.

Ето по какъв начин се разви диалогът:

„ При мен е един от дребното останали публицисти, който не се опасява да споделя истината и заплаща висока цена за това. Преди два дни той непосредствено прикани: „ Гласувайте, с цел да прецакаме купувачите на гласове ”!Това е журналистът и издател Иван Бакалов ”, разгласи Сиромахов.

„ Възможно ли е въобще да ги прецакаме? ”, попита водещият.

„ Възможно е при по-висока изборна интензивност. Тогава няма да има такова въздействие купения избор ”, разгласи Бакалов.

„ Как мислиш, че ще се отрази цялостното затваряне на страната две седмици преди изборите? ”, попита Сиромахов.

„ Все още никой не знае по какъв начин. Възможно е хората да се изнервят. Те са го предвидели тъкмо 10 дни, с цел да отворят тъкмо преди изборите.  Да пуснат хората да се напият по кръчмите и да кажат „ Доволни сме ”. Изчислено е това. Не е инцидентно.

Есента затвориха със забавяне. Може би месец по-късно от останалите страни. Да се популяризира хубаво вируса. И тъкмо тогава ноември – декември постигнахме международен връх по смъртност.

А в случай че приказваме за вируса в политиката, те тотално изгубиха връзка с действителността! Започнаха да се хвалят, че българския модел за битка с вируса бил доста сполучлив. Това го сподели здравният министър и министър председателят ”, добави Бакалов.

„ Ще се отразили това, че няма да има обичайната предизборна акция, да събират хората по протест? ”, зададе нов въпрос водещият.



„ Тези предизборни акции и диспути у нас си изгубиха смисъла. Тонът го задава най-силният човек в страната – министър председателят. Той задава разпоредбите и дава образец. Той се скри от медиите предходната година април месец, когато бяха свадите със фотоси с чекмеджета и записи. Оттогава се скри и спуска на медиите единствено селфи репортажи на медиите с джипка по какъв начин обикаля страната. Телевизиите драговолно ги излъчват. Това е тъкмо модела на Северна Корея. Така се прави и там. Премиерът го няма пред публицисти. Това е страшна простотия. Това в Европа не може да се случи. Премиер да се държи по този начин и медиите да го търпят. Ако у нас единствено 1 % от медиите да бяха сериозни към Борисов, той щеше да е спомен от дълго време. И той доста добре го знае това и дърпа юздите с всякакви механизми.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР