кадри: 7/8 ТВЕто как започна тази вечер шоуто на Слави

...
кадри: 7/8 ТВЕто как започна тази вечер шоуто на Слави
Коментари Харесай

Тази вечер във „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ Иво Сиромахов обяви: 4 години по 10 бона заплата на месец, това значи, за половин година половин милион заплата

кадри: 7/8 ТВ

Ето по какъв начин стартира довечера шоуто на Слави по 7/8 ТВ:

" Днес е Благовещение, сиреч до хората доближи богатствата новина за последния работен ден на Народното събрание. Сигурно се чудите какво върша аз тук? И аз се чудя какво върша. Просто Народното събрание се разпусна и от през днешния ден към този момент не съм народен представител.

Отидох през днешния ден в Бюрото по труда и оттова ми споделиха: „ Господин Марешки, има едно свободно място за ефирен водещ. И ей ма на, пратиха ме в „ Левски-Г ”.  Какво да правиш? По обществена стратегия съм.



4 години бях в Народното събрание. Смятайте: 4 години по 10 бона заплата на месец Това значи, че за половин година сте ми платили половин милион заплати! А вие си пийте евтините медикаменти и евтиния бензин!



За страдание купонът свърши. След 4 години в Народното събрание ме чакат 4 години в пандиза. Толкова ми даде съдът. Въобще цифрата 4 ме преследва в живота. 4 години бях в Народното събрание, 4 години ме чакат в пандиза. Треньорът на четвъртите в света е мой претендент за народен представител. И в случай че съумея да излъжа 4 индивида да гласоподават з амен, това ще е огромен триумф ”, приключи Сиромахов в ролята на Марешки.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР