Кадис постигна важна победа с 2:0 при гостуването си на

...
Кадис постигна важна победа с 2:0 при гостуването си на
Коментари Харесай

Кадис шокира Бетис като гост

Кадис реализира значима победа с 2:0 при гостуването си на останалия с девет индивида тим на Бетис и направи сериозна крачка към оцеляването си в Примера дивисион. След тази среща от 28-ия кръг " жълто-сините " андалусийци събират 31 точки и се изкачват чак на 14-о място, дърпайки с 4 пункта пред първия заплашен Еспаньол. Бетис остава на 6-о място с 45 точки. Съдията обаче беше и малко благосклонен, защото изцяло действително можеше да усили алените картони за Бетис с още един.

Срещата се разви неприятно за Бетис, който остана с 10 индивида още в 36-ата минута, когато от игра беше отхвърлен Серхио Каналес. Първият удар за домакините пристигна поради отсичане на откъсващия се самичък против вратата Рубен Собрино. Реално това беше и първата по-стойностна офанзива на гостите, само че тя им донесе числено преимущество. Те изчакаха умерено началото на второто полувреме, където Кадис нанесе своя удар в границите на 6 минути. Рубен Алкарас откри резултата в 53-ата минута от дузпа, откакто Хуан Миранда игра с ръка в наказателното поле. Според някои, съдията можеше да вдигне и червен картон, само че сподели единствено жълт на бранителя на домакините. Алкарас не сбърка от 11-те метра.

В 59-ата Кристофър де ла Флор удвои преднината на своите, откакто беше изведен самичък против вратаря на домакините Руи Силва от Тео Бонгонда, преодоля го и търколи топката в мрежата.. А единствено 110 секунди по-късно съдията Гийермо Куадра подвигна червен картон на още един от севилци – Айтор Гарсия, който вкара мощен удар с пестник в лицето на Рафаел Хименес-Фали от гостите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР