, където издадоха интересни факти около героите си, снимките и

...
, където издадоха интересни факти около героите си, снимките и
Коментари Харесай

Заплетени любовни и житейски ситуации в комедията „Господин Х и морето“

, където издадоха забавни обстоятелства към героите си, фотосите и сюжета на престъпната комедия " Господин Х и морето " . Двамата разкриха, че в сериала ще забележим и няколко доста занимателни и надарени деца, с които е било същинско предизвикателство да работят.

" Действието се развива в морската ни столица, а сюжетът споделя историята на един обаятелен и комбинативен лъжец, който обаче е и доста уединен. След огромен удар той се скрива във Варна под самоличността на учителя господин Деян Христов, само че когато отива там, се оказва, че би трябвало да остане повече време ", показа за героя си Калин Врачански .

" Моята героиня - Виктория Кънчева - е потисната жена, която пропагандира самостоятелност, феминизъм, само че в действителност страда от противоположното. Тя е жена, която през множеството време си стои у дома, функционалност е на мъжа си и пробва по някакъв метод да компенсира това посредством обществени интензивности, " описа Доротея Толева .
 Доротея Толева NOVA
, чието работно заглавие бе " Фалшив воин ", носи заплетени комични любовни и житейски обстановки, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и връзките му с четири разнообразни дами. Продукцията споделя с комизъм за дребните и огромните неистини в живота, за фалша в човешките връзки и щастието от това да свалиш маската, която носиш.-->

Освен потвърдени имена, измежду които са Калин Врачански, Алекс Сърчаджиева, Стоян Радев, Доротея Толева, Станислава Николова, Любен Кънев и Пламен Великов, ще забележим и млади гении като Христо Пъдев, Светломир Радев и Ина Добрева.

Не пропускайте началото на най-новия български сериал - на 1 март, петък, от 20.00 ч. в ефира на NOVA. Повече вести ще откриете наи на формалната страница на сериала във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР