Където и са се появят Ричард Гиър и съпругата му

...
Където и са се появят Ричард Гиър и съпругата му
Коментари Харесай

Кое накара Ричард Гиър отново да стъпи на червения килим

Където и са се появят Ричард Гиър и брачната половинка му Алехандра Силва, няма метод да останат незабелязани. Не единствено тъй като все по-рядко се участват на обществени събития само че и тъй като в моментите, в които го вършат, наподобяват толкоз щастливи и влюбени един в различен.
 Ричард Гиър, Алехандра Силва и рядката им поява на публично събитие
Рядката поява на Ричард Гиър

На блестящо събитие със брачната половинка му Алехандра

Преди два дни обаче звездата от " Хубава жена " и неговата половинка застанаха под светлината на прожекторите, а мотив за това бе последния филм с присъединяване на Гиър - Maybe I Do. Премиерата се състоя в Ню Йорк.

73-годишният артист и 39-годишната му брачна половинка изглеждаха извънредно блестящо и стилно на аления килим и не спираха да се усмихват, до момента в който позираха за фотоси.

Ричард не пропусна да се снима и със свои сътрудници, които участваха на събитието. Сред тях се открояваха Сюзън Сарандън, Даян Кийтън, както и, несъмнено, сценариста и режисьор на премиерното заглавие Майкъл Джейкъбс.

В Maybe I Do вземат участие още Ема Робъртс, Уилям Мейси и Люк Брейси. Сюжетът се върти към историята на млада двойка, която взема решение да запознае родителите си. И вечерта, почнала с една непринудена вечеря, води до доста обрати и трагични обстановки.

Филмът ще се популяризира в кината от 27 януари.

Ричард и Алехандра са женени от 2018 година и имат двама сина - Александър (3 г.) и по-малкия му двегодишен брат, чието име към момента не са разкрили - макар че Алехандра постоянно споделя сладки фотоси на децата в своя Instagram.
 Ричард Гиър, Алехандра Силва и раждането на третото дете на артиста
Ричард Гиър още веднъж стана татко

На 70, и още веднъж татко

Алехандра, която е журналист и деятел, е третата брачна половинка на Ричард Гиър, напомня HollywoodLife. През годините той е имал и редица сантиментални връзки с други огромни звезди. Близо 14 години години той беше женен за актрисата Кери Лоуел от която има един наследник, а преди този момент пък, бе официално обвързан със Синди Крауфорд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР