Където е суша, ще стане вода, а където е било

...
Където е суша, ще стане вода, а където е било
Коментари Харесай

Учителят Дънов с тайни пророчества: След 30 години ни очаква нещо голяма промяна

„ Където е суша, ще стане вода, а където е било вода, ще стане суша. Които се спасят след тези премеждия, ще влязат в царството Божие, където е безкрайна хубост. Това ще е новият континент на Земята, който ще се шири сред Азия и Америка посред Тихия океан. Това ще е завръщането на човечеството към изгубения парадайс, едем, а на него ще се заселят единствено тези люде, чиито сърца се водят от чистата обич и братството. Там няма да има заболявания, небогати или богати. Това ще стане, ще стане. “
Тези оракулски думи са не на какъв да е, а прословутият и приет в целия свят нравствен преподавател Петър Дънов. Учението на Дънов е събрано в десетки книги. Част от тях изчерпателно разказват неговите проповеди под формата на беседи и метафизичен трактати.

Текстовете са писани както от Дънов, по този начин и от негови почитатели и учени, изследвали живота на феномена. Наричан още от почитателите си Учителя Беинса Дуно, предсказва малко преди кончината си през 1944 година издигането през новото хилядолетие на нов континент на Земята, който ще сложи началото на въздигането на човешкия жанр и отърсването му от лавината на свръхконсумацията и крайния материализъм, за които също предсказва, че за по-малко от 100 години ще съсипят света.
„ Понеже цялата земя е оцапана и по нея няма и една педя, на която да не се е проляла човешка или животинска кръв, а и ние живеем върху костите и остатъците на предишните култури преди нас, за идващата Шеста, светеща раса се основава нов континент с безусловно чиста земя и вода. Новият континент ще се образува сред Азия и Америка и ще се издигне от водите на Великия океан. Островите, на които в този момент живеят японците, ще бъдат върховете на планините на новия континент, които ще доближат повече от 9000 метра височина “, провижда Дънов появяването на новия парадайс.

Колкото и мистично да звучат думите на Беинса Дуно, в действителност те са един бездънен разбор и предчувствие на бъдещите трансформационни процеси на планетата, разясняват философи и откриватели на живота на Петър Дънов. Според думите им така наречен пророчества на създателя на Бялото приятелство са облечени в християнската стилистика систематизирания, учредени на дълбинни наблюдения на Дънов над политически, социокултурни, астрономически и геоложки явления. Любопитен е фактът, че естественото изменение в посочената от философа територия са към този момент факт. През последните няколко години на посочените от Дънов места са се образували няколко дребни острова. Учени са безапелационни, че околните няколко десетилетия образът на Земята доста ще се промени.
Необходимо е да се посочат и сбъднатите към този момент пророчества на Дънов.

Още през далечната 1935 година той планува, че Европа ще се сплоти политически, а държавните граници ще се обезсмислят. Учителят вижда революции и ужасни детонации да отекват в разнообразни райони на света.
Откакто Плутон навлезе в съзвездието Козирог, както е съгласно предсказанията на Учителя, през 2008 година по света избухнаха голям брой революции.
Дънов декларира още: „ В околните десетилетия хората ще се посветят на духовни, интелектуални и креативен действия “. Това знамение е направено през 1944 година и единствено две десетилетия по-късно – през 1967 година, настава така наречен „ Лято на Любовта “, което възпламенява огъня на духовната гражданска война първо в Съединени американски щати, а след това и по целия свят.
За Петър Дънов можете да прочетете още в книгата на издателство „ Милениум “ „ Билковата аптека на Дънов: 530 предписания за постоянно здраве “.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР