Къде се живее по-добре? В къща, където имате собствен двор,

...
Къде се живее по-добре? В къща, където имате собствен двор,
Коментари Харесай

ХИТ! Вижте как силистренски селяндур си простря прането

Къде се живее по-добре? В къща, където имате личен двор, или в апартамент - където липсват времеемките старания за поддържане на откритото пространство? Пред тази алтернатива са изправени доста хора, търсещия своя нов дом. А дали съвършеното решение не се намира посредата? Може би, а жител е съумял да го открие, макар че с решението си събира разнопосочни реакции.

На тези мисли ни навъжда обстановка от Силистра, споделена от изумени жители. Балкон на жилище, ситуирано в блок, което има пряк излаз на открито, провокира вълна от реакции. Уредени стълби водят тъкмо до междублоковото пространство, където се намират и висилки, на които съхнат проснати чершафи, написа Глас Нюз.

" Да превърнеш жилището си в къща и да си простреш чаршафите на двора... В България това е елементарно, просто избиваш врата към хола ", написа Златка Е.

Идиличната панорама не се харесва на някои отместните поданици, които я намират най-малкото за странна. Но за други решението е съвършено - директна връзка към близката улица.

Хората недоумяват каква е повода балкона да наподобява по този метод. Някои считат, че е допустимо жилището да е било употребявано за магазин, за други това може да е подбудено от усвоена част от постройката.

Каква е истината? Знаят евентуално само стопаните на парцела.

Вижте някои от мненията, предизвикани от гледката:

" Ако се свърже с мазето - мезонет! ", пише Иван Ч.

" Какъв е казусът? В дворовете на доста блокове има простори и тупалки ", недоумява Владимир Г.

" Имат пари, угаждат си ", заключава Димитрова М.

" Може преди този момент да е било магазин, по тази причина да са тези стълби. После да са решили още веднъж да то употребяват за живеене ", разяснява Иван И.

" Магазин е бил там. Има доста такива на първите етажи из цяла България. Някои към този момент не работят. Не мисля, че е грозно или нарушава съществено екстериора. А по какъв начин хубаво съхнат чаршафите, когато вятърът волно ги вее ", разяснява Севделина Н.

" Предимствата на 1-я етаж ", отбелязва Кичка П.

" А сигурни ли сте, че това не е втори вход по план? Доста остарели блокове имат основен и втори вход ", чуди се Емили Г.

" Нарича се креативност ", пише Славка С.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР