Къде са тези мъже/ жени? Ами, навсякъде! Така като се

...
Къде са тези мъже/ жени? Ами, навсякъде! Така като се
Коментари Харесай

И после казваш, че няма свестни мъже/жени?

Къде са тези мъже/ дами? Ами, на всички места! Така като се замисля, те са толкоз доста. Но, не! Ти си се заплеснал тъкмо по този/тази, които в никакъв случай няма да ти извърнат по-специално внимание или в случай че не това, то се въртиш непрекъснато в кръга на сляпата вяра с оня, който не желае нищо повече от … страсти, и да се храни с теб… дали егото, дали гордостта, дали просто да си прави кефа – не знаем. Спри да се заблуждаваш, свестни мъже и дами има на всички места. Ти не искаш да ги срещаш. И ето къде грешиш.

Страдаш не от липса на сътрудник, а от следствията на личния си избор.

Често срещано събитие! Всеки има по един другар, който непрекъснато се оплаква какъв брой не желае да бъда самичък или какъв брой е уединен. Колко желае да откри добър човек до себе си, с който да заспива и да се буди заран, с който да споделя положително и неприятно и да живее под един покрив с него. Дотук добре, само че когато се впусне в търсене, избира обекта по напълно други критерии, разнообразни от дълготрайните му планове. Разбирай – по-дълги крайници, мускулна маса и дължина на полата, марката автомобил или банковата му сметка. Не споделяме, че това е обезпечено зло или че този вид хора са безусловно неприятни, само че въпреки всичко това дава индикация, че самите те не търсят нищо съществено или по-различно от развлечение, каквито се оказват и взаимоотношенията в последна сметка, припокриващи се изцяло с критериите на избора. Не сме ли прекомерно огромни, с цел да знаем, че не всичко, което хвърчи, се яде!? Не може да излизаш с сексуален модел на долни дрехи и да ѝ се сърдиш, че не желае да е стопанка!? А и нито една свястна жена или мъж не би погледнал на нас съществено след серия от изяви с по-горните, тъй като тогава сами сигнализираме неустойчивост и незрялост. И страдаме в действителност от следствията на личния си избор.

Искам човек, само че в случай че може той да се държи и по метода, по който аз желая

Всички ние имаме упования, които половинките ни би трябвало да припокриват ежеминутно и тъкмо това е тотална неточност. Най-силно си проличава, когато сме сами и сякаш имаме мощна потребност от някого. Но какво обаче се случва, когато се срещнем с нов човек. Уж търсим шерване и връзка, само че се държим дистанцирано. Уж изгаряме от предпочитание за среща, а чакаме той да ни потърси. Това приказва, че напълно не желаеме това, което в действителност споделяме, че желаеме. Когато доста държим да излезем на открито, ние не се интересуваме дали последните няколко пъти сме потърсили най-хубавите си другари първи, нали? Оказва се, че освен желаеме индивида, подобен, какъвто си го представяме образно, само че това върви дружно с “той да прави всичко по този начин, както на нас ни харесва ”. Де подобен двоен шанс!? Де такива хора, четящи мисли!? Да имаш пълноценна връзка от време на време значи да бъдеш надалеч отвън зоната си на удобно битие. Да не приказваме, че постоянно тези, които не са постъпвали с нас по метода, по който сме очаквали, са се задържали за доста по-дълго в живота ни от тези, които не са ни изненадали с държание, само че уви и бързо са си тръгнали от него. Извод: Много от прелестните неща в живота, които могат да ни се случат, не са опаковани по метода, по който ни се желае!

Прекомерно високите критерии

Огромен капан! Когато изреждаш какви качества искаш да има твоята възможна половинка, е хубаво да помислиш и какво можеш да предложиш в подмяна. За да не се окаже, че ти в действителност си незает младеж, който живее при родителите си, само че искаш до себе си съумяла и независима жена, която е с визия на топмодел и душа на ангел. Често се случва сами да следим по какъв начин всеки от нас желае някой, който пък желае някой различен, който не може да има. Изгради си някаква действителна преценка за себе си и я следвай. Опитай се да бъдеш справедлива и по отношение на това с каква роля си в живота на близките и този по-специален човек. Обикновено щастливите двойки се намират в някакъв подобен стадий от живота и развиването си и това може да те ориентира вярно къде да се насочиш, с цел да не бъркаш и да не загубиш скъпо време. И да, приказки за Пепеляшки постоянно ще съществуват, само че % възможност това да се случи е едно на милион. Сама реши дали ти се рискува? И дали не е по-добре да се подготвиш и за различен вид сценарий… за всеки случай.

Заблуди и очаквания

Той/ Тя ще се промени! Самият факт, че искаш да променяш някого, с цел да си с него, към този момент е проблем единствено по себе си. Двойките могат да трансформират някои дребни неща, да се напаснат, само че напълно да се трансформират характери е сложна задача. Не е невъзможна, само че сложна. А и запомни, че никой, който те харесва доста, няма да те прекара през деветте кръга на Ада, тъй като доста те обича. Някак не звучи разумно!? И в случай че някой се държи по-скоро надменно с теб, това значи тъкмо това, което значи. Не очаквай да се промени! Тръгни си. Никой, който не те прави благополучен, не те заслужава.

Времето, прекарано дружно, подсигурява благосклонност

Научен факт е, че хората, които прекарват несъмнено време дружно, въпреки и разнообразни, след време стартират да се харесват. Не блокирай с държанието си всеки нов човек, който се появява в живота ти. Не затваряй и кръга единствено всред тези, които към този момент познаваш. Не го харесваш, тъй като към момента не го познаваш! Ако го допуснеш до себе си обаче, сама ще се убедиш, че след време ще започнеш да разбираш шегите и тона му, държанието му, методът му на изложение, ще свикнеш с него и даже ще ти стане приветлив. Работи на безусловно същия принцип и с хората, които са постъпили зле с нас и след това, даже ни опротивяват образно. Дай късмет на първите да ти станат близки! Може Той или Тя да е измежду тях?

Готова ли си към този момент да го срещнеш?

Инфо: https://glamgirls.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР