Къде отидоха истинските мъже? Уважаеми дами, не Ви ли омръзна

...
Къде отидоха истинските мъже? Уважаеми дами, не Ви ли омръзна
Коментари Харесай

Как една жена може да те разочарова в леглото

Къде отидоха същинските мъже? Уважаеми дами, не Ви ли омръзна да задавате този въпрос? Мъжете отидоха там, където в действителност са мечтани – в кръчмата. Вие си избрахте зализания, епилиран юноша за проявление пред женската публика в ролята на дребното кученце, което носите в чантата – единствената разлика е, че лъскавият най-малко може да върви самичък до тоалетната. А къде отидоха същинските дами? Всички ли сложиха пластмасовите хипстърски (бабешки) очила? Истината постоянно е прикрита и най-лесно се открива, когато всички облекла паднат, затова ще би трябвало да я търсиш в леглото, а по нейните каузи ще можеш да схванеш дали дамата си заслужава или е следващата доза „ Въздух под налягане “. 99% от женското съсловие се хвали със своите полови случки дотам, че индийската Кама Сутра се трансформира в домашна за първокласник. Уважаеми дами, в този момент е моментът да докажете огромните думи, до момента в който мъжката публика си напомни най-неприятните моменти в леглото!

Близалката
Лизингът е особена полова игра, в която човек демонстрира, че може да владее няколко езика за многоброен оргазъм. Полиглотите имат вяра, че положителните договаряния постоянно се водят с два дълги женски крайници, които генерират напрежение с бедра сред ушите на парламентьора. Всичко върви в вярната посока, когато делтата на Долен Египет те залее – доста сигурен знак! След това идва време за промяна на функциите и ти представяш своята ракета Круз към площадката за политане с вярата, че ще получи същото обслужване. Резултатът? Получаваш близалката – характерното малко езиче, което се пързаля единствено по върха и с изключение на гъдел, провокира лека експанзия! Уважаеми дами, желаеме цялостната услуга или въобще не се опитвайте – приблизително състояние няма!

Секс паузата
Игнорирането на южната граница и близането на сладоледа е единствено началото на това, което може да те чака. Вече си стигнал до близки срещи от 4-ти тип и самоуверено покоряваш всеки полов връх, когато… телефонът й звънне. Ти би пропуснал диалога, само че тя незабавно ще се изтегли от горещата точка като израелски сухопътни сили от Сектор Газа. Ако спрете половия контакт, с цел да вдигнете на мама, колежката или някоя друга незадоволена гадина, тогава не очаквайте от нас, че ще се вдигнем повторно (антисексуалните митинги не са мит). Единствените разрешени мисли по време на секс са за други партньори/ки. Разбира се, че се сещаш за Памела Андерсън в младите й години, човешко е!

Спящата хубавица
След дългия работен ден постоянно идва умората. Някои я лекуват с една-две бирички, други я давят в салата с ракийка, а трети вършат секс (препоръчваме третото). Озоваваш се в леглото и активираш всички възбудители на женската половост: ръце, език, леките захапки в жанр Суарес и твърдия агресор, който потропва на нейната врата. Правиш това към 10-15 минути с вярата, че нейните хормони ще се разсънят и ще излеят насъбрания яд под формата на недодялан секс, само че уви, тя от дълго време е заспала. Добре пристигнал в следващата вечер с майстора и интернет! И за какво ни беше нужна дневната агитация със полови закани, откакто вратите към парадайса са затворени, преди даже да можем да помиришем розите?

Ръчната
Защо да не получи късмет за изява, до момента в който сте в разгара на любовната игра? Вярно е, че си експерт и самичък се справяш по-добре, само че даже и аматьорската лига би трябвало да се допре до зелената трева на Барклейс. Къде е уловката? Нежният пол постоянно се престарава в полирането на любовната тръба – всичко стартира нежно и постепенно, а по-късно имаш възприятието, че благото творение напряко желае да го откъсне, като че ли си в серия на Ханибал и вместо лицето, ти ще сваляш нещо друго. Сексуалните операции от този тип би трябвало да са по-нежни и наложително на ниски обороти. Всяко претоварване води до изхабяване и травми, а никой не желае това, нали?

Липсата на въведения
Либидо не може да се подценява. Жените са останали с усещането, че могат да те яхнат и да препускат през прерията на спонтанния оргазъм до гибел. Сценарий от този тип се случва единствено в порното, където второстепенните актриси би трябвало да свирят на първия саксофон, преди да излезе на сцената, затова е належащо софтуерно време за подготовка. Знаем, че киното наложи един друг модел на мъжа в лицето на ходещ член, само че това въобще не значи, че нямаме потребност от обичайните заигравки.

Мълчанието на агнетата
Жената е дарена от природата с дарбата на непрекъснатото говорене – тя приказва за всичко от световното стопляне до новата диета на доктор Емилова. Ситуацията в леглото е напълно друга история – там умират всички средства на връзка. Знаем, че можем да станем жертва на рецензия, само че отново е по-добре пред симулирането на оргазъм, пъшкането и гледането в тавана, без даже да се регистрира нашето наличие. Насочете ни, кажете какво и къде Ви харесва, с цел да може всички да са щастливи (поне в полово отношение).

Липсата на пози
Истинският мъж е прекарал най-малко половин живот разглеждането на тази дребна наслада – порното. Всеки път виждаме нови пози и незабавно ги проектираме в спалнята, пробвайки се да реализираме половата нирвана. Тежката работа и позите от гимнастиката могат да оказват помощ, в случай че не си кръшен колкото дърварски метър а.к.а. ние. Единственият проблем, е че координацията на благото е затруднена през цялото време (все отново се губи с GPS), с цел да успее да вникне в естеството. Предложението ти за пози от порното незабавно се отхвърля за сметка на обичайното „ Аз от горната страна, ти изпод! “.

Секс до оргазъм
В началото на всяка връзка ще си като Аполон или човечето на доста сини хапчета. Сексът е съвършен и ти надминаваш най-щастливите упования на всяка порно звезда. Какво се случва сега? Половите контакти понижават и всичко се прави, до момента в който тя свърши. Моменти на мощно либидо не са необичайност, откакто играеш единствено едно полувреме на мача и по-късно те слагат надълбоко в запасите. Съгласни сме, че сексът би трябвало да се практикува до огромния край, само че дано не забравяме, че тук приказваме за мъжкия, а не за женския. Жените са осведомени с полифонния оргазъм, до момента в който ти свириш в моно режим! Истинският благородник дава всичко от себе си, до момента в който дамата не е щастлива, а същинската дама е тази, която окуражава с крясъци свещеното дело.

Никаква самодейност
Дами, 2014 година е! Оправданията от вида „ Ти не си си изискал “ постоянно водят до искане на секс, само че предлагането няма да е към вас. Еволюцията не ни задължава към моногамия, както може да си мислите. Не сме изключително щастливи, когато си желаяме и получим отвод, като че ли се връщаме в студентските години и получим оценка „ Не “. Какво е това? Трябва ли да изпращаме документално питане, когато желаеме секс? А вие нямате ли уста, която да прави друга функционалност от мрънкането за пари? Осъзнайте се, изневярата идва, когато забравите, че до вас има член, който чака единствено да го включите – стартирането на вибратора идва след нея.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР