Къде може да намерите световния номер 1 в тениса Новак

...
Къде може да намерите световния номер 1 в тениса Новак
Коментари Харесай

Джокович на планина: Песни с непознати и китара

Къде може да намерите международния номер 1 в тениса Новак Джокович? В хижа в планината, в положително въодушевление и с непознати хора. С които... пеят.

В обществените мрежи се появи видео, на което се вижда, че Ноле и брачната половинка му Йелена на драго сърце се включват в осъществяването на " Ружо, румена " - известна ария от сръбски сериал от началото на века.

Краткият клип е дело на Данило Вучинич - футболист от школата на " Чукарички ". Той инцидентно засякъл носителя на 18 трофеи от Големия шлем в планината. Ноле пък на драго сърце се включил към компанията, в която имало и човек с китара, който запял.
View this post on Instagram

Самият Ноле преди дни разгласи, че ще прекара идващите дни в планина Рътан в източната част на Сърбия. Той съобщи, че задачата му е да изкачи едноименния връх. Той има форма на пирамида, а учените настояват, че от него се разнасят странни електромагнитни талази.

" Тази планина е доста значима за нашия народ. Колкото повече се въздигаме духовно, толкоз по-лесно ще узнаем тайните ѝ ", написа Джокович.
View this post on Instagram

Ноле избра да прекара великденските празници със фамилията си в Сърбия, а не да играе на шампионата в Мадрид, който стартира в понеделник (3 април).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР