Къде изчезна Виктор Николаев?“, се питаха зрителите на Здравей, България“

...
Къде изчезна Виктор Николаев?“, се питаха зрителите на Здравей, България“
Коментари Харесай

Виктор Николаев пръска пачки в Прага

 " Къде изчезна Виктор Николаев? “, се питаха феновете на " Здравей, България “ предходната седмица. В серия от няколко излъчвания колежката му Аделина Радева излизаше сама на екран, до момента в който страната се тресеше от събития. В същото време Николаев не бил в отпуск по персонални аргументи или в болничен, а отишъл на екскурзия.

Тв водещият отпътувал дружно с жена си Людмила в Прага. Там двамата се отдали на предколеден шопинг за празнични дарове и обиколка по знаковите забележителности. През декември чешката столица е притегателна точка за хиляди туристи от целия свят поради фамозния обилен коледен базар, който се организира там от десетилетия и бие по лукс дори тези в Германия. Точно по това време от годината самолетните билети до Прага са най-скъпи, само че цените не повлияли на решението на Николаев да си подари почивка там. Журналистът се слави като спестовник, а парите, които натрупа, харчи единствено за две неща – жилища и екскурзии.

Неотдавна стана ясно, че водещият е истински заможен крал и има три разкош жилището в идеалния център на София - на ул. " Раковска “ до Европарламента, на ул. " Паренсов “ и на ул. " Мальовица “.  През миналото лято пък Николаев пръсна над 30 пенсии за фамилна отмора в Сицилия, заменяйки евтинията в прилежаща Гърция, където отмаряше години наред, с разкоша и екзотиката на Южна Италия.

Откакто на стола до него седна Аделина Радева на мястото на Ани Цолова, Виктор стартира да отсъства много по-често от преди. Очевидно водещият е съумял да реализира сделка с шефовете си да се възползва от отпуска си когато и да е на годината, а освен през лятото, каквато беше практиката преди, написа " Ретро ". Покрай празниците обаче щяло да му се наложи да върне жеста на Радева, която е ощетена откъм почивки поради негови непрестанни воаяжи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР