Къде е паралелната държава - там, където не работят институциите.

...
Къде е паралелната държава - там, където не работят институциите.
Коментари Харесай

Манев: БСП имат проблем с финансирането си и стават адвокат на олигарха Божков

Къде е паралелната страна - там, където не работят институциите. Прокуратурата е разпитала всички без значение кой какъв е, прокуратурата е повдигнала обвинявания. Това е държавността. Нинова се пробва да трансформира цялата си партия в юрист на едно лице с 18 обвинявания. Тя би трябвало да отговори какво са си говорили на срещата с Валентин Златев и Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Българска социалистическа партия има проблем с финансирането си. В този миг те се обръщат в отбрана на олигарси с 18 обвинявания като Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Това съобщи Маноил Манев от ГЕРБ в ефира на Нова телевизия.

Той напомни едно следствие, че финансирането на акцията на Радев е било все от хора с невисок обществен статус.

Тома Биков: Божков желал да се прибере! Ами да заповяда!Чакат го с отворени прегръдки

"Не разбирам за какво всички би трябвало да се изясняват по тематиката с думите на лицето с 18 обвинявания. Още при първите проблеми и срещата с юриста му разпоредил: започвай да нападна и да ги топиш ", сподели още той за Божков.

Както е известно Васил Божков избяга в ОАЕ след невиждани разкрития за него и неговия бизнес, които за първи път се осмелиха да създадат Цветомир и Боян Найденови. Заедно с Божков в Дубай е и дясната му ръка Георги Попов.

Първоначално против Божков имаше повдигнати 11 обвинявания за управление на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Тези дни обаче прокуратурата му повдигна нови обвинявания - за убийствата на няколко души. В момента против скандалния предприемач има повдигнати общо18 обвинявания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР